П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Ізмаїльський район успішно пройшов через осінньо-зимовий період 2023-2024 років

+ -
0

Начальник Ізмаїльської районної адміністрації Родіон Абашев провів апаратну нараду. На нараді головний спеціаліст юридичного сектору апарату Ізмаїльської РДА Анастасія Яворська доповіла про основні засади ведення договірної роботи в Ізмаїльській РДА.

Запропонований порядок організації договірної роботи в Ізмаїльській РДА встановлює системний підхід до укладання та виконання договорів. Порядок визначає ролі та відповідальність різних структурних підрозділів адміністрації у цьому процесі, а також вимоги до змісту та оформлення договорів. Такий підхід сприяє системності та послідовності у веденні договірної роботи та забезпечує дотримання вимог законодавства, включаючи антикорупційні стандарти та захист персональних даних.

Т. в. о. начальника відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Ізмаїльської РДА Георгієва Ірина надала інформацію про завершення осінньо-зимового періоду 2023-2024 рр. та підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Ізмаїльського району до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 рр. У відповідь на виклики, що ставлять терористичні загрози, Ізмаїльський район успішно пройшов через осінньо-зимовий період 2023-2024 рр. Зараз триває підготовка до осінньо-зимового періоду 2024-2025 рр. Затверджено план заходів, що включає обстеження та аналіз стану об’єктів і розробку комплексу заходів для їх підготовки.

Зейналова Руслана, т. в. о. начальника відділу інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Ізмаїльської РДА, доповіла про кібербезпеку та наголосила про дотримання правил кібергігієни, таких як використання надійних паролів, уникання відкриття сумнівних електронних листів та підключення до безпечних Wi-Fi мереж.

Наприкінці наради, в. о. начальника відділу документообігу і контролю, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації апарату Ізмаїльської РДА Наталя Пєнєва представила інформація про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах Ізмаїльської РДА.

За результатами наради Родіон Абашев надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости