П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

+ -
0
25 липня 2024 року в Одесі відбулося п’ятнадцяте засідання Комісії з визначення осіб, які потребують адресної муніципальної допомоги та перебувають у складних життєвих обставинах і не мають змоги своєчасно та в повному обсязі оплачувати за спожитті житлово-комунальні послуги.
+ -
0
Мер Одеси Геннадій Труханов розпорядився призначити виконувачем обов'язків директорки міського департаменту фінансів Ірину Жирову. Раніше на цій посаді була Світлана Бедрега.
+ -
0
У листопаді 2023 року Відділ освіти Визирської сільської ради замовив будівництво корпусу ліцею у ТОВ «Анмаксінвест».  Вартість робіт складала майже 46,2 млн грн. Днями з?явилася ще одна угода, згідно з якою чиновники планують сплатити підряднику додатково 50% від попередньої суми.
+ -
0
Управлінню обласної ради з майнових відносин компанія має сплатити 3 мільйони 657 тисяч 719 гривень й ще 5 мільйонів 69 тисяч та ще 963 тисячі 221 гривню окремо на користь Одеської обласної ради
+ -
0
Днями в місті Одеса відбувся Чемпіонат Одеської області з самбо, де взяла участь уродженка Павлівської громади Болградського району Діана Самсоннікова. 
+ -
0
Господарський суд Києва за клопотанням Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) заарештував грошові кошти на всіх рахунках і майно, яке належить Костянтину Жеваго як ексвласнику виведеного з ринку банку “Фінанси та Кредит” (“ФіК”) у справі про стягнення з нього 46 млрд грн.
+ -
0
Якщо постійно пропускати один із прийомів їжі, то організм людини буде намагатися нейтралізувати цю недбалість. Сербський нутриціолог Ясна Вуічіч пояснила, чому не можна забувати вечеряти.
Последние новости