П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Заступник голови Південного офісу Держаудитслужби керує бізнесом через батька

+ -
0

Заступник голови Південного офісу Державної аудиторської служби Дмитро Хандусенко (колишній податківець) перереєстрував на батька свій бізнес після отримання посади на держслужбі. Про це редакція 368.media   дізналася з єдиного реєстру компаній.

Хандусенко у січні 2023 зареєстрував ТОВ «Діенж»  в Одесі на вул. Авдєєва-Чорноморського, 2-б. Фірма з капіталом у 100 тис. гривень займається продажем власної лінійки косметичних засобів. У жовтні 2023 року експодатківець оформив компанія на свого батька Ігоря.

Але це не головний бізнес колишнього податківця. Всі його схеми можна дослідити через його батька. Наприклад, у Вінниці є фірма «Агро-екс-ім» з директором Сергієм Хімічем. Остання торгує зерном та насінням, що дуже актуальне для Хандусенка та зернового коридору. Колишній податківець знає подібні «зернові» схеми. До березня 2023 року ця компанія займалася оптовою торгівлею нафтопродуктами та знаходилися у селі Вигода Одеської області. Батько посадовця Ігор Хандусенко вклав у фірму 1,3 млн гривень.

Ще однією фірмою з Вигоди є ТОВ «Торгівельний дім «Зеніт лтд», яку заснували у 2011 році. Вона виробляє цемент під керівництвом Оксани Мазуренко. Власниками вказані Ігор Хандусенко (2 млн гривень) та Сергій Обертун (22 тис. гривень). З Хандусенками пов’язані також фірми «Дорожно-будівельна компанія» (Олена Силенко), «Асфальт-строй», «Одесавтодор» та «Асфальтобетон-юг». Останні три фірми зареєстровані за адресою вул,Маяцька,2 у селі Великий дальник, як і перша, але мають інших власників (Генадій Чудновець та Вячеслав Григор’єв).

Редакція 368.media продовжить досліджувати майно Хандусенка та звертає увагу НАЗК, НАБУ та ДБР на майновий стан посадовця.


Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости