П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В комунальному некомерційному підприємстві «Міська дитяча лікарня № 2» буде проведено ревізію

+ -
0

Як повідомляється на офіційному сайті Південного офісу Держаудитслужби, в комунальному некомерційному підприємстві «Міська дитяча лікарня № 2» Одеської міської ради буде проведено ревізію.

Працівниками апарату Південного офісу Держаудитслужби буде проведено ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності в комунальному некомерційному підприємстві «Міська дитяча лікарня № 2» Одеської міської ради за період з 01.01.2019 по 31.03.2023.

Ревізія на вказаному об’єкті проводиться згідно з п. 1.2.2.2 Плану проведення заходів державного фінансового контролю Південного офісу Держаудитслужби на ІІ квартал 2023 року.

Початок проведення контрольного заходу – 17.04.2023.

Нагадуємо, що громадяни можуть поінформувати про можливі порушення фінансово-бюджетної дисципліни на вищевказаному об’єкті контролю за телефоном (048) 705-51-91 або надіслати інформацію на електронну адресу 151500@dasu.gov.ua.

 

Міська дитяча лікарня №2 містить у своєму складі 185 ліжок з 12 ліжками інтенсивної терапії, забезпечує надання медичної допомоги дітям віком від одного до 18 років, які мають хронічні захворювання та потребують лікування в стаціонарі на спеціалізованих ліжках. Минулого року тут проліковано 2645 дітей, з яких 492 немовляти, а також 431 дитина з хворобами органів дихання.

МДЛ №2 має сучасне відділення інтенсивної терапії новонароджених, де лікарі виходжують малюків вагою від 500 грамів. Проводиться капремонт приймально-діагностичного відділення з рентгенкабінетом.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости