П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Суддя живе у маєтку дітей в Одесі, щоб не вказувати його вартість

+ -
-1

Суддя Комінтернівського райсуду Одещини Віталій Барвенко оформив на своїх повнолітніх дітей маєток із землею в Одесі, щоб не декларувати його реальну вартість. Про це редакція 368.media   дізналася з декларації посадовця за 2023 рік.

У Барвенко – велика родина: дружина Оксана Барвенко, котра працювала адвокатом. Її батько Євген Подопригора у радянські роки очолював райвідділ міліції на Одещині. Донька судді Анна Барвенко до кінця 2020 року була працевлаштована батьком на посаду секретаря у Малиновський райсуд Одеси.

Барвенко вигадав чудову, на його погляд, річ. Його донька, як секретар, довгий час декларувала об’єкт незавершеного будівництва. Після звільнення з держслужби вона передала право користування будинком своєму батьку та його дружині. Також у власниках з’явився син судді Ярослав.

Мова йде про будинок, який ввели в експлуатацію у вересні 2021 року. Його площа 254,9 кв. м. До нього йде земельна ділянка. на 6370 кв. м. Вартість майна, яким користується Барвенко, не вказана. Це зрозуміло, бо реально секретар суду Анна Барвенко не мала таких доходів, щоб отримати маєток та землю.

Цікаво, що у жовтні 2023 року суддя Барвенко оформив право власності на Volkswagen Golf Plus (2006) за 100 тис. гривень. При цьому сам він офіційно користується Mercedes-Benz Е-клас (2011) за 450 тис. гривень, який оформлений на його сина Ярослава.


Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости