П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Пляжний волейбол. Спортсменка із Чорноморська добилася найвищого результату в історії одеського спорту

+ -
0

Спортсменка із Чорноморська Софія РИЛОВА завоювала бронзову медаль на турнірі серії «Beach Pro Tour» (категорія «Futures»), який відбувся у Варшаві (район Вілянув).

ПІДСУМКИ

21-річна Софія РИЛОВА (тренери – Тетяна СУХІНА, Василина ДЄДКОВА) завоював бронзу разом з Інною Махно з Києва на своєму 3-му за рахунком турнірі серії «Beach Pro Tour» (до 2021-го року – Світової серії).

Бронзова медаль на турнірі серії «Beach Pro Tour Futures» – це найвище досягнення в пляжному волейболі для спортсменок Одеської області.

Нагадаємо, що в серпні Софія дебютувала на турнірах цієї серії, також у Варшаві, але в іншій локації («Монте-Клаб»), і посіла 5-е місце, також з Інною Махно.

ІСТОРИЧНА БРОНЗА

В групі В Софія РИЛОВА з Інною Махно, які на цьому турнірі були посіяні 10-ми, обіграли два литовських дуети, які були посіяні вище: Єву Думбаускайте/ Скалве Кріжанаускайте (7-й номер посіву) – 2:0 (21:16, 21:14), а також Ругіле Грудзінскайте/ Герда Грудзінскайте (2) – 2:1 (22:20, 17:21, 15:11). Далі – плей-офф. В 1/4 фіналу Софія з Інною взяли верх над словацькою парою Любіца Сіпосова/ Мартіна Теренова – 2:0 (21:19, 21:16), а у півфіналі, в рівні боротьбі, поступилися естонській парі, яка була посіяна третьою – Хелен Холлас/ Ліса Реммелг - 1:2 (21:12, 19:21, 13:15). Поєдинок за бронзу вийшов не менш напруженим, але тут українки в кінцівках були більш успішні. 2:1 (21:19, 20:22, 16:14) – з таким рахунком вони перемогли Катаржіну і Анну Павелкових.

НАСТУПНІ СТАРТИ

15-17 вересня провідні волейболістки Одеської області візьмуть участь у фіналі чемпіонату України, який відбудеться в Києві: Єва СЕРДЮК з Катериною Удовенко із Сум, а Софія РИЛОВА з Інною Махно.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости