П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

+ -
0
В Ізмаїльському районі Одеської області на підприємстві “Дунайський аграрій” збирають органічні кавуни, персики та соняшники. Раніше тут вирощували квадратні кавуни, а також у формі серця, проте цьогоріч від цього відмовилися.
+ -
0
Сьогодні, 19 серпня, в ході моніторингу інтернет-ресурсів правоохоронці виявили новину про те, що в Арцизі, на смітнику, чоловік забиває безпритульних кошенят. 
+ -
0
Польські представники відвідали Білгород-Дністровський морський торговий порт. Як пише ЦТС, про це стало відомо з допису колишнього заступника міністра інфраструктури України Віктора Довганя, який опублікував відповідне фото, підписавши: “Може бути цікава польська інвестиція на Чорному морі”.
+ -
0
Клієнтка Ощадбанку в забезпечення виконання своїх кредитних зобов'язань передала в іпотеку банку належне їй нерухоме майно, а саме житловий будинок з надвірними спорудами
+ -
0
На Одещині колишні начальник прикордонного загону, очільник житлово-експлуатаційного відділення та комерсант постануть перед судом. Вони обвинувачуються у розтраті та пособництві у розтраті чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем; легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом тощо.
Последние новости