П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

+ -
0
Чим ближче новий навчальний рік, тим більше у батьків витрат. З кожним роком зібрати дитину до школи все дорожче і дорожче. Як з'ясувалося, підготовка до школи може обійтися від двох до двадцяти тисяч гривень, що стає серйозним фінансовим викликом для багатьох сімей.  
+ -
0
Одеса достроково погасила свою заборгованість за кредитом, що був наданий Європейським банком реконструкції та розвитку на придбання 47 білоруських тролейбусів БКМ-321, придбаних ще у 2017–2018 роках. 
+ -
0
Прикрої помилки припустилися одеські рекламники, які робили на замовлення мерії білборд із привітанням спортсменок, які представляли Україну на Олімпійських іграх 2024 року. 
+ -
+3
На найбільшому фестивалі для власників собак «Песики Фест» у Києві вперше презентовано проєкт із запровадження ідентифікації та реєстрації домашніх тварин, ініційований Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Держпродспоживслужбою та Міністерством цифрової трансформації. 
+ -
+1
П'ятий апеляційний адміністративний суд відхилив скаргу Виконавчого комітету Одеської міської ради проти рішення суду першої інстанції на користь об`єднання співвласників багатоквартирного будинку "Чайковського-4", відомого як "Будинок Магнера". 
Последние новости