П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Оборудки на мільйони: що виявили держаудитори в КП Одеси

+ -
0

Під час перевірки в комунальному підприємстві "Автотранспортне господарство Одеського міськвиконкому" аудитори виявили фінансові порушення на понад 2,1 мільйона гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Південного офісу Державної аудитслужби.

За даними аудиту, через відсутність первинних документів, які підтверджують списання, та через необґрунтоване завищення норм витрат, підприємство незаконно списало пального на понад 1,5 мільйона гривень. Крім того, було неправомірно оплачено послуги з технічного обслуговування і поточного ремонту автотранспорту на суму майже 209 тисяч гривень без відповідних підтверджуючих документів.

Місцевий бюджет Одеси недоотримав 70 тисяч гривень через те, що кошти від продажу металобрухту не були зараховані до бюджету. Також працівникам підприємства нарахували завищені відпускні, що призвело до фінансових втрат у розмірі понад 280 тисяч гривень (включаючи ЄСВ), а колишньому директору та деяким іншим працівникам виплатили премії на суму майже 52 тисячі гривень (включаючи ЄСВ), порушивши розпорядження Одеського міського голови.

За результатами перевірки на посадових осіб підприємства були складені протоколи про адміністративні правопорушення: один за статтею 164-2 КУпАП та два за статтею 164-14 КУпАП.

Нещодавно під час інвентаризації на восьми суднах  Українського Дунайського пароплавства (УДП) виявили понад 3 тисячі нових і майже 2 тисячі вживаних запчастин, які не були зафіксовані в інвентарних книгах. Це вказує на те, що ремонти на суднах проводилися лише на папері, а підприємство надавало запчастини без реального використання. Запчастини вилучено, оцінка завданої шкоди триває, а матеріали передані до правоохоронних органів.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости