П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

+ -
-1
У Києві 67-річний цивільний чоловік майже рік поспіль труїв 60-річну жінку, щоб заволодіти її майном. Цілком здорова людина перетворилась на тяжко хвору та двічі перебувала у лікарнях, втім щойно поверталась додому, її самопочуття погіршувалось. 
+ -
-2
Ініціатива стійкості сільського господарства в Україні (AGRI-Україна) вже залучила до українського агросектору понад 510 млн дол. США з боку приватного сектору та міжнародних донорів.  
+ -
+3
Міністерство фінансів планує запровадити податок на посилки вартістю до 150 євро, оскільки це сприятиме боротьбі з тіньовими схемами ввезення товарів.
+ -
0
Вищий антикорупційний суд відновився поновити слухання справи за обвинуваченням заступника начальника управління розвитку земельних відносин Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації Сергія Чухрія в одержанні 40 тисяч доларів неправомірної вигоди.
+ -
-2
Золото вже багато століть займає важливе місце в історії людства. Заради цього дорогоцінного металу велися війни та завойовувалися нові землі.
Последние новости