П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Киянин майже рік поспіль труїв цивільну дружину, щоб заволодіти її майном

+ -
-1

У Києві 67-річний цивільний чоловік майже рік поспіль труїв 60-річну жінку, щоб заволодіти її майном. Цілком здорова людина перетворилась на тяжко хвору та двічі перебувала у лікарнях, втім щойно поверталась додому, її самопочуття погіршувалось.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, причиною такого стану жінки лікарі називали токсичний гепатит, проте, що саме викликало раптову хворобу, лікарі пояснити не могли.

Однак пізніше експертиза показала, що причиною смерті жінки стала хвороба печінки, яку викликало отруєння хімічною речовиною. Отруту підсипали жінці в їжу. Так, перед смертю жінка була прикута до ліжка. У неї набрякали руки та ноги, випадало волосся, не було сил та апетиту.

"Зважаючи на це, після смерті жінки її чоловік наполягав на тому, щоб розтин тіла не робили, адже причиною смерті він називав тривалу хворобу. Згодом підозрюваний претендував на майно померлої, однак спадкоємицею квартири та автомобіля стала сестра жінки. Її рідні припустили, що до раптової хвороби й смерті родички може бути причетний цивільний чоловік киянки", — наголосили в прокуратурі.

Досудове розслідування з'ясувало, що протягом тривалого часу цивільний чоловік труїв свою жінку. Після її смерті він забрав усі заощадження померлої та її машину Suzuki. Рідним померлої він заявив, що авто згоріло в Ірпені під час окупації. Наразі слідчі повідомили чоловікові про підозру за фактом умисного вбивства цивільної дружини та незаконному заволодінню автомобілем (ч. 2 ст. 115, ч.1 ст. 289 КК України). Також йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости