П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Нацполіція підозрює генпідрядника «Великого будівництва» у збитках на 1 млрд гривень

+ -
-1

У Нацполіції підтвердили проведення обшуків на ТОВ «Автомагістраль-Південь» віцепрезидента Національної асоціації дорожників України Олександра Бойка.

Про це редакція 368.media   дізналася з повідомлення Нацполіції.

Мова про збитки в 1 млрд гривень! Компанію підозрюють у порушенні тендерних процедур та самовільному встановленні цін на вартість робіт в різних областях України. Менеджмент генпідрядника «Великого будівництва» шляхом «штучної» націнки в ланцюгу постачання ТМЦ неправомірно збільшили вартість товарів, внесли недостовірні відомості до актів виконаних робіт, чим спричинили збитки державному бюджету в особливо великих розмірах — на суму понад мільярд гривень.

Невідкладні обшуки за місцями роботи і проживання службових осіб цієї компанії були проведені у зв’язку з отриманням оперативної інформації про те, що документи, які свідчать про злочинну діяльність, найближчим часом можуть бути знищені. В ході обшуків вилучені документи, а також цифрові носії з корисною для слідства інформацією.

Головного підрядника «Великого будівництва» Бойка звільнили від кримінальної відповідальності
Призначено ряд будівельно-технічних експертиз з метою встановлення реальної вартості матеріалів, робіт та послуг, наданих цим суб’єктом господарювання. Діяльність підприємства не заблокована, воно продовжує функціонувати у штатному режимі. Розслідування триває в рамках провадження, розпочатого за ч. 5 ст. 190 ККУ (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою) та ч. 3 ст. 209 ККУ (Легалізація майна, одержаного злочинним шляхом організованою групою в особливо великих розмірах). Нагадаємо, що брата Бойка звільнили від кримінальної відповідальності за ухилення від сплати податків.


Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости