П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Чи вирішить НСЗУ скільки "мотузочці витися" в одеському онкодиспансері

+ -
0

Регулярні скарги від пацієнтів одеського онкодиспансеру, повідомлення від співробітників установи про вимагання коштів з пацієнтів за проведення операцій, наркозу, перебування у реанімації, купування ліків в аптеках, що є на балансі в установі, оплата за аналізи по електронному направленню НСЗУ, побори з співробітників, хамство і самоуправство гендиректора Покітко врешті решт, схоже, почуті головною установою, що фінансує заклад - Національною службою здоров'я України (НСЗУ).

Так на днях установу відвідали представники НСЗУ і здійснили моніторинг діяльності онкоцентру у рамках виконання Програм и медичних гарантій.

Але про це трохи пізніше.

А зараз коротке питання - патологічний брехун бреше обраним чи всім підряд?, клептоман краде у обраних чи скрізь, де погано лежить?, безпринципна людина, яка не знає слова "честь" зрадить тільки свою дружину чи всіх, включаючи батьківщину, якщо їй буде вигідно? Питання, здається, риторичне. Як то кажуть, сало воно і в Африці сало.

Весь рік керівництва Покітко Ольги Володимирівни одеським диспансером ми вважали, що вона бреше і робить дурнями лише нас із вами – простих мешканців міста, області. Ну, напевно, ще й своїх підлеглих та пацієнтів.

Але ми помилялися та недооцінили здібності Покітко. Вона примудряється легко робити дурнями всіх довкола – журналістів, своє начальство – керівництво області, і навіть НСЗУ.

Нещодавно онкодиспансер відвідали пани Кіпер з Харловим власними персонами.

Хмурили брови, позували перед камерою, так би мовити, "перевіряли діяльності установи". Покитко метушилася навколо, демонструвала "досягнення"

 

 

Досягнення - це хід робіт (пофарбовані стіни за 20 мільонів гривень) і готовність бункера для встановлення лінійного прискорювача і комп'ютерного томографа (так-так, дорогий читачу, їх все ще не встановили!!).

11 січня 2024 року Покітко в інтерв'ю 7каналу повідомила (дивіться відео на 28-29 хвилині) що приміщення під КТ вона підготувала....і томограф почне роботу через 30-90 днів. А лінійний прискорювач по словам Покітко (дивіться відео на 36-37 хвилині) повинен був запроцювати в травні 2024 року.

Шановні, ну не можна так брехати. І всі строки вже давно пройшли. Звати губернатора, щоб через 10 місяців про заяву о готовності приміщень ще раз йому сказати, що приміщення готово, але КТ ще не встановлено, а просто закинуто у приміщенні складу. Ганьба пане Губернатору...

Одним з досягнень продемонструвала Ольга Володимирівна поважним гостям і старий апарат 2021 року і альбом з красивими фото річної давнини і не знає Кіпер з Харловим, що показали їм насправді.

 

І хвалиться Покитко керівництву та всім нам

 

  Мовляв "ось, як під моїм керівництвом попрацювали лікарі, що на 30% більше у 2024 році онкодиспансер отримав фінансування". Керівництво області зраділо, напевно...

Цікаво тільки, чи розуміють Кіпер і Харлов за рахунок чого такі показники? Невже, думають, що за рахунок професійних талантів Покітко?

А вам, дорогий читачу, ми із задоволенням розповімо справжні причини збільшення фінансування. Це стало можливим завдяки махінаціям Покітко і подачі недостовірних даних, а саме введення в оману НСЗУ зазначаючи, що променеву терапію пацієнтам одеського онкоцентру проводять за допомогою лінійного прискорювача, якого в установі не має!!!

 

Тобто НСЗУ оплачувало одеському онкодиспансеру на 30% більше за послуги опромінення на апараті, якого не було. Шахраї аплодують стоячи! Це призвело до сплати більшого обсягу коштів, що мають бути повернуті в бюджет НСЗУ.

 

Про що йде мова, про завищення обсягу робіт на майже 200 міліонів гривен. Ефективний не до косметолог, не до онколог в звичній для себе манері - не збрешу не проживу, вирішила, що це можна брехати і на міжнародному рівні, бо гроші НЗСУ, це саме гроші донорів. Так нещодавно на рахунки НЗСУ вже повернуто понад 10 міліонів гривень, за невідповідність кадровим вимогам, бо звільняючи чергового співробітника, про наслідки Покітко не думає.

В онкоцентрі вже заявили співробітникам, що фінансування буде значно зменшено і зарплатні вряд чи вистачить до кінця року. Однак це не стосується Ольги Володимирівни і її оточення. Зарплатня гендиректора в 160 тисяч і оплата оточенню по 150-300% посадового окладу премій дозволяють почувати себе впевнено.

Гаряча лінія, яку Губернатор недавно створив виглядає способом контролю військової адміністрації суми відкатів Покітко та інших і всього лише.

Чиста клоунада та й годі.

Такої уваги преси, до установи під керуванням Покітко, не отримував жоден директор одеського онкодиспансеру, такої безпринципної поведінки щодо співробітників, державних коштів, відвертого непрофесіоналізму не дозволяв собі ніхто й ніколи раніше.

Але, на нашу думку, сподівання на "прозріння" обласного керівництва вже немає.

Схоже, керівництву області гроші не пахнуть настільки, що вони згодні виглядати дурнями, аби Ольга Володимирівна вчасно заносила відкати.

Одна надія на беспристрасність НСЗУ и особисто голови НСЗУ пані Наталії Гусак, яка 11 жовтня на прес брифінгу збирається оголосити результати перевірки і моніторингу діяльності онкоцентру.

А зараз хвилюючий момент. У статті ЦПР внесли зміни від імені в.о. директора південного міжрегіонального департаменту НСЗУ Дениса Чорного, ….назвавши їх обновленими. Інформація про брифінг пані Гусак вже видалена.

Ми щиро сподіваємось, що вельмишановну пані Наталію Борисівну не так легко залякали.

Ми докладемо всіх зусиль, щоб донори НСЗУ та міжнародні фонди, які забезпечують НСЗУ грошовими коштами, дізналися про махінації керівництва одеського онкодиспансеру.

Ми впевнені що голова НСЗУ як і її представники не підуть на угоду з совістю і кричущим фактам корупції і поборів в одеському онкоцентрі буде покладено край.

Далі буде….? вирішує керівництво НСЗУ.

 

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости