П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

ВАКС стягнув у дохід держави активи компаній, що належать російським бізнесменам

+ -
0

20 вересня колегія суддів Вищого антикорупційного суду задовольнила позовну заяву Міністерства юстиції України до російського бізнесмена та двох його бізнес-партнерів, та застосувала до них санкцію, передбачену пунктом 1-1 ч. 1 ст. 4 Закону України “Про санкції”.

Суд ухвалив рішення стягнути у дохід держави активи щодо яких вказані особи опосередковано можуть вчиняти дії, тотожні за змістом здійсненню права розпорядження, а саме 9 часток статутного капіталу різних підприємств.

Як зауважується, апеляційна скарга на рішення Вищого антикорупційного суду може бути подана учасником справи та/або його представником до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду упродовж п’яти днів з дня проголошення рішення суду.

Раніше ВАКС частково задовольнив позовну заяву Мін’юсту стосовно застосування до Балицького Євгена Віталійовича, Балицького Віталія Броніславовича та Балицького Олександра Євгеновича санкції стягнення належних їм активів у дохід держави.

  • Вищий антикорупційний суд (ВАКС) ухвалив рішення про конфіскацію квартири вартістю 1,9 млн грн, яка належала начальнику Вінницького об’єднаного міського ТЦК та СП Роману Потерлевичу.
  • Європейський Союз ухвалив рішення про запровадження санкцій проти народного депутата від вже забороненої “ОПЗЖ” Віктора Медведчука, а також проросійського видання Voice of Europe.
  • У Києві співробітники Служби безпеки затримали соратників Віктора Медведчука, які працювали у прокремлівському політпроєкті “Другая Украина”.
  • Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) готує до продажу 264 картини, що належали Віктору Медведчуку.
Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости