П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі з’явиться «Соціальне таксі»

+ -
0

В Одесі з’явиться служба «Соціального таксі», послугами якої зможуть скористатися люди з інвалідністю. Транспорт безкоштовно доставлятиме людей з особливими потребами до лікарень і соціальних закладів.

Проєкт рішення виконавчого комітету опублікували на сайті Одеської міської ради.

Служба «Соціальне таксі» буде доступна для людей з інвалідністю I та II груп; для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату; для людей з інвалідністю I та II груп через проблеми із зором. Таксі працюватиме по буднях з 08:30 до 17:30. Машини забиратимуть пасажирів з особливими потребами з дому, доставлятимуть до потрібного місця, а потім відвозитимуть назад. Протягом місяця одна людина зможе викликати «Соціальне таксі» дев’ять разів.

«Соціальне таксі» транспортуватиме пасажирів до органів влади й місцевого самоврядування; до суду; до медичних, лікувально-профілактичних, санаторно-оздоровчих і реабілітаційних закладів; до банків; до соціальних, культурних і освітніх закладів; до протезно-ортопедичних підприємств; до залізничних вокзалів і автовокзалів.

Щоб скористатися «Соціальним таксі» потрібно не пізніше ніж за три дні до поїздки зателефонувати до територіального центру соцобслуговування. Коли машина прибуде на місце виклику, пасажир має показати водію документ, що посвідчує особу. Телефони територіальних центрів соцобслуговування: Київський район +38 048 76 50 787; Хаджибейський район +38 048 79 62 749; Приморський район +38 098 98 47 857; Пересипський район +38 048 76 30 318.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости