П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Одеський онкодиспансер-факти для тих, кому заважає локшина на вухах

+ -
0

Журналісти Новини.LIVE кажуть, що побували у онкоцентрі та дізналися, що нове у ньому з?явилося.

Зупинимося на кожному пункті викладеного матеріалу і викладемо громадянам ситуацію в онкодиспансері правдивою з фактами:

Корпуси закладу, які були поверненні за допомогою втручання (читай, перевищення влади) керівництва області, а саме Харлова і Кіпера, які втрутилися в судовий процес і за словами О. Покітко "онкодиспансер буквально за два тижні повернув свої корпуси з кабальної оренди", тобто вона заявила про те, що губернатор вчинив певні дії, які можна розцінювати, як "втручання в діяльність судової влади".
Відтак журналістам не демонстрували в якому стані один з повернутих корпусів - рік без ремонту, руїни та незадовільний стан, що унеможливлює перебування хворих. Гучні заяви Покітко про відкриття саме в цьому корпусі відділення гематології з трансплантацією кісткового мозку на цей раз звісно не озвучувалися.

Далі в матеріалі Новини.LIVE висвітлюються "новітні методи лікування під авторством Покітко".
Серед нових засобів лікування, що активно «шукаються» гендиректором стане поява в установі нового апарата для променевої терапії.
На даний час в багатьох онкоцентрах країни лінійні прискорювачі працюють і значно покращують якість надання медичної допомоги, а у Покітко він тільки появиться, на цей раз мадам ген.директор не так красномовна в висловлюваннях і визначеннях строків, вона просто каже: «появиться».
Доречі сам заступник губернатора Харлов в інтервью 7 каналу теж анонсував встановлення лінійного прискорювача в травні, і як людина з досвідом рік не зазначив.
Але як нам продемонстровано в сюжеті стан ремонтних робіт в бункері дозволяє зробити висновок - одеській онкодиспансер не отримає лінійний прискорювач за державний кошт.
Для чого це робиться? Висновок простий - закупка апарату за кошти установи, і можливість отримати відкат мадам гендиректором и К. Бо їм не цікаво- чи буде це працювати і коли, головне - отримати гроші відкатом.
Ярким доказом саме такої політики управління закладом є демонстрація в сюжеті коробок з комп?ютерним томографом Simens, що по-господарські закинутий в одному з складів, без дотримання умов для зберігання дороговартісного обладнання. Доречі, за апарат сплачено 30 мільйонів коштів установи. Сам апарат на даний час не використовується. А і навіщо? Відкат отримано, а далі вже не цікаво.
    

Демонстрація новопризначеним завідувачем радіологічного відділення нового методу променевого лікування на апараті Mediso ярко висвітлює рівень знань і володіння тематикою і вектором розвитку установи під керуванням спеціаліста з б?юті індустрії, недо косметолога-онколога Покітко О.В.
Для довідки - апарат Mediso не застосовується для лікування. Він є виключно діагностичним апаратом, що використовується для сканування кісток, який закуплений і встановлений в онкодиспансері ще (увага!) в 2021 році
 Покітко не має ніякого відношення до цього, а подається нею і новопризначеним завідувачем як нове досягнення і новий метод лікування....

Щодо покращення операційних. Покітко теж не має ніякого відношення до цього. Якщо проаналізувати дані єдиного закупівельного порталу Прозорро, то за каденцію Покітко ні медпанелі та лінолеум, про який в сюжеті розповідає гендиректор не закупався.
Висновок - все зроблено коштом співробітників, про що ми неодноразово вже повідомляли.

Все це викликає глибокий біль і смуток.
Демонструвати пацієнта на дерев?яному ліжку з тумбочкою часів радянського союзу в установі з бюджетом, що у 2024 році збільшився на 30% і склав 500 міліонів гривень - просто ГАНЬБА.

Єдиним досягненням, що може продемонструвати Покітко є встановлення дитячих гойдалок під радіологічним корпусом, що напевно і є новим способом лікування від пропрацювавшего цілий рік гендиректора. 

 

На сам кінець слід подякувати Ользі Володимирівни та редакції Новини.LIVE за такий змістовний матеріал, який показує всю суть гендиректора Покітко - не збрешу, не проживу. Рік роботи... результат як кажуть - на лице, а вірніше на обличчі Покітко.

   

 

Керівництву області хочеться задати деякі питання. Які цілі були встановлені перед Покітко і які з них досягнені ? Чи погоджувала з Вами свої дії Ваш ген.директор, чи вона вже може собі дозволити самостійність в подачі матеріалу?
Час покаже... А ми подивимось ...які ЗМІ будуть висвітлювати чергове виправдовування і демонстрування чужих досягнень Покітко О.В.
Далі буде….

Тамара Калай

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости