П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

На Одещині двоє чоловіків погрожували гранатою жінці через розлучення

+ -
0

В Одеській області затримали двох чоловіків, які погрожували своїм близьким бойовими гранатами. Одного з них уже відправлено на лаву підсудних, обом загрожує до семи років ув'язнення. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.
Інциденти сталися в Ізмаїлі та в одному з сіл Татарбунарської громади. В Ізмаїлі жінка звернулася на спецлінію «102», повідомивши, що під час сварки сусід приніс гранату та пригрозив її використати, якщо вона не поводитиметься «належним чином».
Чоловік після погрози залишив місце події. В іншому випадку, житель Татарбунарської громади погрожував підірвати гранату своїй дружині через її намір розлучитися.
Правоохоронці оперативно прибули на місця подій та вилучили боєприпаси. В Ізмаїлі гранату було заховано в будинку літньої жінки, якій зловмисник допомагав по господарству. А у Татарбунарах боєприпаси були виявлені за місцем проживання підозрюваного.
Експерти підтвердили, що вилучені гранати Ф-1 є бойовими та придатними до вибуху. Обом правопорушникам пред'явлено підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, носіння та зберігання боєприпасів.
Слідство щодо 47-річного жителя Татарбунарщини вже завершено, а його справу передано до суду. Розслідування щодо 46-річного ізмаїльця ще триває.
Правоохоронці наголошують, що згідно з ч. 3 ст. 263 ККУ, особи, які добровільно здають зброю чи боєприпаси, звільняються від кримінальної відповідальності.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости