П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Trustee Plus: твоя європейська платіжна картка для фінансової стабільності найвищого рівня

+ -
0

З постійним зростанням тиску з боку банків та державних структур українці почали шукати надійні альтернативи для управління своїми грошима. Trustee Plus пропонує рішення, яке дозволяє отримати повний контроль над власними коштами та відкриває нові можливості для ефективного фінансового планування.

Нові обмеження НБУ, спрямовані на введення лімітів для P2P-операцій, змусили багатьох по-іншому подивитися на банківський сектор та розглянути більш інноваційні фінінструменти. Мільйони людей намагаються зрозуміти, як далі продовжувати користуватися коштами в умовах обмежень?

Відповідь доволі проста — звертатися до європейських продуктів, що регулюються міжнародними законами. Саме вони пропонують стабільність і прозорість, забезпечуючи при цьому відсутність раптових обмежень.

Trustee Plus дає можливість випустити європейську платіжну картку, яка поєднує переваги криптовалют та традиційних банківських послуг. Понад 90 000 користувачів вже скористалися її можливостями, отримавши доступ до:

  • щоденних лімітів до 5000 євро та щомісячних — до 50 000 євро;
  • можливості безперешкодно розплачуватися через POS-термінали в десятках країн світу;
  • інтеграції з мобільними платіжними системами Google Pay та Apple Pay для зручних розрахунків;
  • використання криптовалюти як основного балансу картки;
  • швидкого оформлення картки за 3 хвилини з активацією вартістю 10 євро.

«В умовах інфляції та нестабільності гривні, криптовалюти стають надійним засобом для збереження заощаджень», — зазначає Вадим Груша, генеральний директор Trustee Plus.

Trustee Plus — це не лише платіжна картка. Це доступ до всього спектру фінансових послуг, включаючи універсальний криптогаманець, яким вже користуються понад 450 000 людей. Найкращим доказом можливостей та переваг, що надає згадана платформа, є відгуки  Trustee Plus, що залишають клієнти компанії. Саме вони можуть детально розповісти, як криптогаманець та інші продукти можуть змінити життя кожного з нас.  

До речі, судячи з відгуків, велику популярність має можливість виведення криптовалюти на карту. По цьому напрямку послуг Trustee Plus пропонує одні з найкращих умов на ринку. 

І це черговий раз підкреслює, що компанія надає українцям надійні та зручні інструменти для управління фінансами, а також постійно розвивається, передбачаючи потреби своїх клієнтів.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости