П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі сім’я суддів через родичів контролює вирішення справ на користь заявників

+ -
0

Суддя Одеського апеляційного суду Олена Комлева (Комлєва) разом із чоловіком – суддею Суворовського районного суду В?ячеславом Шуруповим – влаштували бізнес з вирішення справ на користь заявників через консалтингову фірму, оформлено на родичів. Про це редакція 368.media  дізналася у ході власного розслідування.

Суддя Комлева ще до роботи суддею заснувала та очолювала фірму «Юреекс», яка пізніше стала МПП «Аудиторсько-консалтинговою фірмою Юреекс-аудіт». Наразі фірми знаходиться за адресою на вул. Академічна (Піонерська) 16-б, поряд з НУ «Одеська юридична академія» (де почесним президентом є екснардеп Сергій Ківалов).

Після початку роботи в суді, Комлева вийшла зі складу засновників. Замість неї призначили аудитора Юлию (так в документах, Юлію) Георгіївну Шурупову. Саме вона відповідає за консалтингові послуги для заявників по вирішенню питань у судах.

З цією компанією працювала й матір Комлевої – адвокат з колегії Приморського району Одеси Наталія Комлева. Жінка померла у 2022 році.

Це не повний перелік бізнесу родину. Виявилося, що тривалий час майно Комлевої було на її батьку.  Мова про Сергія Олександровича Комлєва. Відмінність в одну літеру у написанні прізвища стала проблемою для судді при отриманні спадщини. У 2023 році суддя Комлева зверталася до суду, щоб встановити факт родинних відносин з батьком.

Так ось на батька було оформлено ПП «Аква-3» за адресою – вул. Пироговська, буд. 19, кв. 3. Ця компанія в 2020 році отримала декларацію від ДАБІ на будівництво автомийки на вул. Отамана Головатого, 68. У вересні 2022 року фірму переоформили на доньку Комлевої – Наталію В’ячеславівну Шурупову. Остання у 2018 році реєструвалася як ФОП, що надає послуги перукаря та салонів краси. Ще у родини є донька Таїсія Шурупова, котра живе з батьками.

До речі, за адресою аудиторської фірми зареєстрований благодійний фонд «Будущєє в настоящєм», заснований Миколою Ільїном, Юлиєю Шуруповою та Наталію Іляєвою у грудні 2017 року. Можливо, через цей фонд також проходять хабарі.

Також за цією адресою у цій квартирі були зареєстровані ПП «Алина-плюс» (визнано банкрутом у 2012), що займалося торгівлею та ремонтом авто, та аналогічне діюче ПП «Альянс-К». Останнє оформлене на Володимира Івановича Казанджія.


Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости