П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Кому війна, а кому мати рідна

+ -
0

У жовтні 2020 року правоохоронними органами Одещини затримано поміщено до СІЗО 4 професійних наркоконтрабандистів - громадян Ізраїлю, які перевезли 120 кг кокаїну з Перу до України.

При цьому, під час обрання запобіжного заходу їм надали можливість внести заставу у розмірі 14 млн. грн. для кожного. Протягом всього часу з моменту затримання вказані накроділки, які мали б на своїй Батьківщині отримати покарання до 20 років позбавлення волі, а в інших країнах таких як ОАЄ та Сінгапур взагалі - смертну кару, намагались підкупити Феміду, надавши невелику долю прибутку від свого «бізнесу» та змінити запобіжний захід для уникнення від кримінальної відповідальності.

Під час судового розгляду у Суворовському районного суді м. Одеси члени міжнародної злочинної організації неодноразово намагались «вирішити питання» з суддею Лупенко А.В., який скоріш за все, не домовившись щодо розміру хабаря, на початку січня 2022 року заявив собі самовідвід з формальних підстав, а замість нього справу прийняв більш згідливий суддя цього ж суду Шкорупєєв Д.А.

Спочатку, суддя Шкорупєєв Д.А., погоджуючись із позицією попередніх судів, у тому числі Одеського апеляційного суду, щодо визначення застави у розмірі 14 млн. грн., двічі у січні та лютому 2022 року продовжував строк запобіжного заходу із вказаним розміром застави.

Однак, після введення у країні воєнного стану та вступу у справу нового адвоката Шепітка Г.І. – сина колишнього судді Суворовського районного суду м. Одеси Шепітка І.Г., якого раніше затримували за отримання хабаря та звільнено у 2019 році Вищою радою правосуддя, суддя Шкорупєєв Д.А. 12.04.2022 раптом «побачив» нові підстави для зміни застави всім 4 обвинуваченим у 17 разів до 700 тис. грн.

Наразі, двоє із чотирьох наркоділків вже опинилися на свободі та намагаються покинути територію України завдяки судді-мародеру Шкорупєєву Д.А., який не соромиться у воєнний час їсти з рук міжнародного наркокартелю.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости