П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Ярмарок вдався – зібрали понад сорок тисяч

+ -
0

Серед тих, хто у тилу підтримує наших захисників, — «Благодійний фонд Загін Паляниця», що діє у місті Подільськ. Цей колектив завжди прагне задовольнити всі потреби військових. І йому це вдається.

Млинці з сьомгою та український трюфель

Благодійний ярмарок, який пройшов у Подільську до Дня Незалежності України, представив жителям та гостям міста шістнадцять смачнючих страв. Серед них млинці з сьомгою, піци, пончики, рогалики, рулети, пиріг, медівник, пахлава та український трюфель.
— Усе розкуповували миттєво. Дякуємо щиро всім: друзям, знайомим і незнайомим, усім, хто підтримує нашу добру справу, хто завітав на ярмарок і донатив, — радо розповідає очільниця загону Людмила Татар. — З виручених донатів десять тисяч гривень підуть на збір для авто на 44-ту бригаду. Десять відсотків віддали на збір, який був на ярмарку. Частина коштів покриє борги за м’ясні продукти та упаковку, а решта — на продовження нашої волонтерської діяльності.

Чотири відправки і безпрограшна лотерея

А передував ярмарку тиждень напруженої праці. Невтомні пташки загону «Паляниця» здійснили чотири відправки на передову. Готували різноманітну продукцію нашим захисникам, щоб у святкові дні порадувати їх домашніми стравами.Безпрограшну лотерею організувала Об’єднана організація волонтерів Подільщини, до якої долучилися шість найкращих волонтерів. Завдяки цьому тут закривають сімнадцятий збір на закупівлю амуніції для захисників.— Ми об’єдналися, щоб швидше покривати збори. Саме наш донат у тих сімнадцяти зборах вже становить більше ста тисяч гривень, — коментує Людмила Татар.
Цього разу метою був збір коштів на автівку для бригади, яка воює на Харківському напрямку. Організатори доклали багато зусиль — купували лоти, шукали спонсорів, дівчата з «Паляниці» готували смаколики.Загалом зібрали 42128 гривень.– Ми вкотре переконались, що у єдності наша сила. Дякуємо всім небайдужим, хто допомагає нашим захисникам, — кажуть організатори благодійних заходів.


Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости