П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Ізмаїльська вокалістка дала благодійний концерт на підтримку ЗСУ

+ -
0

До Дня захисника України відома ізмаїльська вокалістка Олеся Кічук дала сольний благодійний концерт «Місце моєї сили – рідна земля», що пройшов на базі Обласного центру естетичного виховання ім. Е. Євдокимової. В рамках концерту було організовано збір коштів на потреби українських військових.

Олеся Кічук – випускниця Київської академії музики імені Глієра, володарка гран-прі численних міжнародних та всеукраїнських вокальних конкурсів, переможниця легендарного фестивалю-конкурсу «Червона Рута» та «Голос Придунав’я». Протягом року дівчина була музичним амбасадором у різних країнах світу, представляла Україну та українську культуру, виступала з благодійними концертами в Європі та Америці.

Крім благодійності концерт мав патріотичне спрямування. В якості глядачів були запрошені виключно військовослужбовці. Для них Олеся виконала низку українських пісень – «Квітка розмарія», «Водограй», «Я піду в далекі гори», а також свої авторські композиції – «Я з тобою», «Крила», «Чорне море», «Ізмаїл», «Ми бороним кордони», написану спеціально до Дня прикордонника. До речі, на цю пісню було знято кліп за участю Академічного ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України.

Крім того, на концерті виступила гостя з Миколаєва Ірина Степанова-Боровська – відома українська композиторка та педагог, яка створила понад 450 музичних творів. Також прозвучали авторські вірші ізмаїльської поетеси Тетяни Лесіної.

Поки тривав концерт, волонтери громадської організації «Ізмаїл для ЗСУ» проводили благодійний ярмарок, продаючи вироби ручної роботи від ізмаїльських майстринь. Усі зібрані кошти підуть на закупівлю необхідного обладнання військовим на передову.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости