П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

На Одещині поліцейські знищили врожай конопель та затримали наркоаграрія

+ -
-1

Припинили протиправну діяльність 45-річного громадянина поліцейські сектору поліцейської діяльності № 1 відділу поліції № 1 Подільського районного управління поліції.

Отримавши інформацію, що один із жителів Ананьївської територіальної громади вдома культивує заборонені рослини, поліцейські провели за місцем мешкання фігуранта санкціонований обшук.

Під час здійснення слідчих заходів поліцейські встановили, що чоловік налагодив повний цикл вирощування конопель: попередньо насіння пророщував у горщиках, затіняв від сонця та поливав, а розсаду висаджував на замульчовані грядки, які обробляв від бур'янів.

Зі слів правопорушника, вирощені рослини він висушував і подрібнював для власних потреб.

Із прибудинкової території та присадибної ділянки було вилучено 270 кущів конопель, а з будинку – пакунок з подрібненою речовиною рослинного походження, зовні схожою на канабіс, та пристрій для його вживання із залишками рослинної речовини. Їх правоохоронці направили на проведення експертних досліджень, за результатами яких буде надана остаточна правова оцінка діям фігуранта.

Поліція нагадує, що незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин карається штрафом від 1 700 до 8 500 гривень або пробаційним наглядом на строк до трьох років, або обмеженням волі на той самий строк. А от, якщо кількість рослин становить п'ятдесят і більше, покарання суворіше – позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту караються штрафом від 17 000 до 51 000 гривень або виправними роботами на строк до двох років, або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости