П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

«На гарячому» в Одесі затримали чоловіка та жінку: цивільне подружжя збувало наркотики через телеграм-канал

+ -
0

Під час продажу в Одесі затримали чоловіка та жінку «на гарячому». Їм повідомили про підозру, а за скоєне порушникам загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».

Встановили та задокументували протиправну діяльність співробітники поліції спільно з працівниками СБУ.

Правоохоронці, відпрацьовуючи оперативну інформацію, затримали фігурантів на вулиці Паустовського під час збуту «клієнтові» п’яти грамів психотропної речовини PVP. Її походження перевірили на місці за допомогою експрес-тесту.

У ході огляду прилеглої території поліцейські виявили 14 «закладок» зі схожою речовиною, які чоловік зі співмешканкою встигли розкласти по схованках. У жінки безпосередньо було виявлено ще декілька ємностей з різними речовинами рослинного та синтетичного походження.

Також провели обшук за місцем мешкання цивільного подружжя. Там вилучили більше 200 грамів речовини, схожої на PVP, та кілька таблеток, схожих на екстазі, фасувальний матеріал, магніти, електронні ваги та інші речові докази.

Фігуранти відмовились від будь-яких пояснень, попри це правоохоронці встановили, що чоловік адміністрував один із телеграм-каналів, де пропонував для продажу різні наркотичні засоби та психотропні речовини, а співмешканка йому допомагала їх збувати.

«Усі вилучені речовини поліцейські направили на експертизу. Наразі чоловіку та жінці повідомлено про підозру, залежно від скоєного, у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також у незаконному збуті особливо небезпечної психотропної речовини, вчинене за попередньою змовою групою осіб, зокрема у великих розмірах. Ці злочини кваліфікуються за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і караються позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Підозрюваних поліцейські затримали в процесуальному порядку. Чоловіку суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а жінці – цілодобового домашнього арешту», – зазначив начальник територіального підрозділу поліції Ігор Страшной.

Слідство триває.


Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости