П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі затримали наркоторговця, який намагався продати кокаїн на 80000 гривень

+ -
0

Правоохоронці викрили одесита у незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів у великих розмірах. Чоловіка затримали безпосередньо під час продажу "товару". Йому загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Слідство встановило, що одесит придбав кокаїн з метою подальшого збуту. Для блокування розповсюдження наркотичного засобу було проведено ряд оперативних та слідчих заходів, що дали можливість затримати чоловіка, щойно він знайшов покупця і зустрівся з ним для реалізації оборудки.

Чоловіка затримали відразу після продажу "клієнту" близько 20-ти грамів "товару" за 80000 гривень. У якості речових доказів поліцейські вилучили гроші та наркотичний засіб, який перевірили за допомогою експрес-тесту, результат підтвердив його відношення до кокаїну.

Відповідно до чинного законодавства, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Поліцейські встановлюють й інших осіб, причетних до цього злочину. Слідство триває.

Раніше правоохоронці отримали інформацію від жителя одного з сіл Великодолинської селищної громади щодо незаконного вирощування наркотичного зілля. На території домоволодіння 43-річного правопорушника виявили кілька десятків висаджених наркомістких рослин та бочку з висушеними й подрібненими рослинами.

Також в Одесі військовослужбовця підозрюють у незаконному збуті канабісу. За даними слідства, матрос у пошуках незаконного власного збагачення, неодноразово реалізував наркотичний засіб "канабіс", намагаючись втягнути у свої оборудки й військовослужбовців Державної прикордонної служби України.

Також на Миколаївщині викрили групу людей, які виготовляли наркотики.

Більше у Telegram 

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости