П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі затримали торговця метадоном

+ -
0

В Одесі поліцейські затримали містянина за підозрою у незаконних оборудках з наркотиками. У фігуранта вилучили 116 згортків з метадоном.

Про це повідомили у поліції.

Під час відпрацювання території обслуговування оперативники відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 зупинили на вулиці 31-річного містянина, у якого виявили два згортки з наркотичним засобом метадоном, обіг якого обмежено. Належність речовини до наркотичної підтвердили експрес-дослідженням.

В ході невідкладного обшуку за місцем мешкання чоловіка поліцейські виявили ще 114 згортків з аналогічним вмістом, магніти для їх кріплення під час збуту шляхом «закладок» та мобільний телефон з інформацією, що підтверджує протиправність дій затриманого.

Усі вилучені наркотичні засоби поліцейські скеровували на експертизу.

«Ми встановили, що напередодні чоловік через інтернет незаконно придбав у невстановленої наразі особи наркотичний засіб і мав збувати його шляхом «закладок». Однак, у перший же «робочий день» його планам завадили поліцейські. На підставі зібраних нами доказів під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси ми повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального Кодексу України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичного засобу. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне правопорушнику загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Надалі ми встановлюватимемо канал постачання затриманому обмеженого в обігу наркотика. Після отримання експертних висновків та інших доказів нами буде надано кінцеву правову кваліфікацію протиправним діям підозрюваного та висунуте обвинувачення», - повідомила слідча територіального підрозділу поліції Анастасія Бєлікова.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости