П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Арцизькому ліцеї № 4 з’явився кабінет для психоемоційного розвантаження дітей

+ -
0

Сучасний ігровий простір, де є можливість самореалізуватися та креативно відпочити, був створений завдяки співпраці закладу освіти з благодійним фондом “Terre des hommes” та у рамках проєкту “Підготовка шкіл до соціальної згуртованості”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міського голову Сергія Парпуланського.

Так, в рамках проєкту благодійний фонд Tdh повністю фінансує проведення ремонту, забезпечує офісною технікою, меблями, канцелярією, спортивним інвентарем, іграми. Та обов’язково навчає вчителів проводити психосоціальні заняття для дітей.

“Свого роду, це кімната для психологічного розвантаження, де діти зможуть відпочивати, займатися улюбленими справами, грати в ігри, спілкуватися з друзями та багато іншого. І найголовніше – це місце, де кожна дитина почуває себе у безпеці. В нашій громаді це перший такий простір. А його поява стала можливою за підтримки та партнерства закладу з благодійним фондом “Terre des hommes” та проєкту “Підготовка шкіл до соціальної згуртованості”. Дуже тішить той факт, що наші заклади не стоять на місці, а активно йдуть у ногу з часом та постійно шукають найрізноманітніші можливості, аби покращити свій освітній простір, зробити навчання для дітей ще цікавішим та сучаснішим. Впевнений, що пророблена робота тільки сприятиме всебічному розвитку та самореалізації наших дітей!” – повідомив міський голова.

Загалом в рамках проєкту у навчальних закладах вже відкрито 25 просторів, дружніх до дитини, із 33 запланованих, які будуть функціонувати на постійній основі у Харківській, Сумській, Чернігівській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській та Одеській областях.

Додамо, що проєкт «Підготовка шкіл до соціальної згуртованості» реалізує фонд Terre des hommes в Україні за підтримки проєкту «EU4ResilientRegions – Програма спеціальної допомоги Україні», що виконується німецькою федеральною компанією «Deutsche Gesellschaft f?r Internationale Zusammenarbeit» (GIZ Ukraine) GmbH за дорученням Уряду Німеччини.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости