П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі скорочують зовнішню рекламу

+ -
0

Члени Виконкому Одеської міської ради погодили зміни до Схеми комплексного розміщення зовнішньої реклами у межах Адміральського проспекту, скоротивши кількість рекламних носіїв на 64% (з 78 до 28 одиниць).

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Робота щодо зменшення кількості рекламних засобів триває у всіх районах міста. Наразі вже здійснено демонтаж 300 афішних тумб (більш ніж 80% розміщених у місті таких конструкцій), демонтовано понад 100 стаціонарних рекламних конструкцій формату 3х6м та інших.

Як зазначив начальник Управління реклами Ігор Слюсаренко, наразі розроблено та погоджено із власниками рекламних засобів «План дій по скороченню рекламних конструкцій у місті Одеса». Документом передбачено внесення змін, скасування та прийняття нових схем комплексного розміщення зовнішньої реклами.

Зокрема, це обумовлено включенням історичної частини міста до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, а також розвитком технологій, і як наслідок — зміною вимог до реклами та рекламних конструкцій. Надалі в Одесі пропонується впроваджувати сучасні цифрові  рекламні носії. 

«Проведені перемовини з власниками рекламних конструкцій щодо зменшення кількості зовнішньої реклами в нашому місті. Знайдено порозуміння — кількість носіїв буде скорочено майже вдвічі. Крім того, планується поступове оновлення та приведення рекламних конструкцій до сучасного вигляду», — повідомив мер Одеси Геннадій Труханов.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости