П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Державний університет інтелектуальних технологій і зв'язку провів День абітурієнта

+ -
0

На захід завітали випускники навчальних закладів Одеси й регіону, їхні батьки та вчителі. День абітурієнта проходив у змішаному форматі, тому уточнити необхідну інформацію щодо вступу до Державного університету інтелектуальних технологій і зв'язку могли всі охочі: і ті, хто завітав до головного навчального корпусу ДУІТЗ, і ті, хто доєднався до трансляції свята на платформі Zoom. Професійний організаційно-технічній супровід заходу організовано командою під керівництвом в.о. зав.кафедри радіоелектронних систем і технологій, к.т.н. Сергія Сідня. А послухати було про що:

Ведучий заходу, старший викладач кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем Роман Царьов відзначив, що Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку – це більш ніж 100-річна славетна історія, тисячі випускників, імена видатних вчених та проривні відкриття, що мають планетарне значення, хоча формально ДУІТЗ з’явився у 2020 році шляхом об’єднання Одеської національної академії зв’язку (ОНАЗ) імені О.С. Попова і Одеської державної академії технічного регулювання та якості (ОДАТРЯ).

Сьогодні ДУІТЗ – це 4 факультети, 19 кафедр, 2 відокремлених структурних підрозділи.


В Університеті можна отримати професію майбутнього, бо всі 19 спеціальностей ДУІТЗ дають можливість дуже перспективного працевлаштування.

Саме про можливості, які відкриваються перед вступниками говорив у вітальному слові ректор Університету Олександр Назаренко. «Якщо ви хочете отримати фундаментальні знання та компетенції, тоді вам до нас! Ми маємо дуже серйозну науково-виробничу базу. Наші лабораторії оснащені за останнім словом техніки. У нас дуже широка партнерська база – від силових структур, таких як СБУ, Національна поліція, ГУР, органів влади до міжнародних компаній та організацій. Наші випускники – бажані фахівці в солідних бізнес-структурах не тільки нашої країни, але й за кордоном. Одразу хочу попередити, що навчатися у нас складно, але дуже цікаво та перспективно», – зазначив Олександр Назаренко.

 

Докладно про етапи вступної кампанії розповіла секретар Приймальної комісії ДУІТЗ Таїсія Похлебіна:«Хочу акцентувати вашу увагу, що в цьому році треба скласти НМТ з чотирьох предметів. Три з них є обов’язковими, один – на ваш вибір. Також цьогоріч не передбачено вступ за мотиваційними листами, тому всім майбутнім вступникам треба пройти реєстрацію на тестування й обов’язково скласти НМТ. Мінімальний прохідний бал з усіх предметів, також вище ніж був в минулому році, це – 130 балів».

 

Про синергію освітніх програм в університеті розповіла присутнім старший викладач кафедри лінгводидактики та іноземних мов, к.п.н. Наталя Московчук: «У ДУІТЗ більше 30 освітніх програм на бакалаврському, магістерському рівнях вищої освіти та на рівні доктора філософії. Ці програми кожного року удосконалюються за вимогами наших партнерів і стейкхолдерів. Адже університет активно співпрацює з провідними компаніями й організаціями не тільки ІТ-сфери, але й найважливіших галузей економіки країни».

 

Про можливість навчатися та працювати у провідних компаніях розповів присутнім доцент кафедри кібербезпеки та технічного захисту інформації Сергій Стайкуца: «Тільки в цьому навчальному році ми заключили більш ніж 30 договорів про співпрацю з нашими партнерами. Ці договори вже мають практичний результат: обладнання виробничих лабораторій, цікаві програми, гостьові лекції, виробничу практику та цільове працевлаштування наших випускників».


Зазначимо, що сьогоднішнє свято – це тільки перший захід вступної кампанії 2024 року. Слідкуйте за нашими оголошеннями та анонсами!

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку готує фахівців з таких спеціальностей:

– Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка;

– Економіка;

– Електроніка;

– Електронні комунікації та радіотехніка;

– Журналістика;

– Інженерія програмного забезпечення;

– Інформаційні системи та технології;

– Інформаційно-вимірювальні технології;

– Кібербезпека та захист інформації;

– Комп’ютерні науки;

– Комп’ютерна інженерія;

– Маркетинг;

– Менеджмент;

– Мікро- та наносистемна техніка;

– Освітні, педагогічні науки;

– Психологія;

– Публічне управління та адміністрування;

– Соціологія;

-Транспортні технології (на автомобільному транспорті).


Більш докладно про наш ЗВО та правила вступу можна дізнатися на вебсайті

65023, м. Одеса, вул. Кузнечна, 1,

Приймальна комісія ДУІТЗ, кабінет 108

Телефони: +38 (048) 723 23 44, +38 (048) 705 04 11, +38 (048) 705 04 13, (з 9:00 до 16:00)

Е-mail: admissions@suitt.edu.ua

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости