П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку – центр з підготовки майбутнього

+ -
0

Саме так можна охарактеризувати університет, адже ДУІТЗ готує фахівців для сфер економіки нашої країни, що найбільш стрімко зростає.

Про особливості навчання та перспективи майбутнього працевлаштування говорилося сьогодні під час першого в цьому році Дня відкритих дверей.

Захід проходив одразу у двох форматах – в онлайн режимі та зустрічі з майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками в залі Університету.

Державний університет інтелектуальних технологій і зв’язку було створено на базі двох поважних закладів вищої освіти нашої країни – Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова і Одеської державної академії технічного регулювання та якості. Наразі ДУІТЗ увібрав у себе все найкраще з їхньої багаторічної освітньої та наукової діяльності. Це дало можливість суттєвому зростанню конкурентоспроможності Університету та підвищенню його позицій у міжнародних та національних рейтингах університетів, розширенню міжнародної співпраці, зокрема участі у грантових програмах.

Сьогодні ДУІТЗ здійснює провадження освітньої діяльності за всіма рівнями освіти: передвищої – фаховий молодший бакалавр; вищої (перший, другий та третій рівні) – бакалавр, магістр, доктор філософії (Ph.D.); а також за вищим науковим рівнем – доктор наук (Sc.D.).

Чотири факультети ДУІТЗ, які об’єднують 17 кафедр, надають можливість отримати фах з 19 сучасних та престижних спеціальностей. Студенти можуть навчатися у групах з англійською мовою викладання та одночасно в європейських вишах, а також обирати дуальну форму підготовки, за якої поєднується навчання в Університеті з набуттям кваліфікації безпосередньо на підприємствах. У студентів є також перспектива реалізувати себе й у науковому дослідництві та навчанні одночасно.


Як зазначив у виступі перед присутніми ректор ДУІТЗ Олександр Назаренко, університет готує майбутню еліту країни.

«Вже сьогодні попит на фахівців з ІТ-сфери складає до 60 тис осіб на рік. Наші випускники – бажані фахівці в таких структурах, як Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Державне підприємство «Український державний центр радіочастот», Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, Міністерство інфраструктури України, Міністерство цифрової трансформації України, ДСНС, СБУ, Кіберполіція та інших силових структурах, Контррозвідка України, Прикордонна служба України, мобільні оператори Lifecell, Vodafone, Київстар; провайдери Інтернету Tenet, Воля тощо; структури аеропортів України; телевізійні канали України, судові установи, підприємства сфери ІТ й багато інших», – зазначив ректор.

У цьому році проводиться набір за такими спеціальностями:

– «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

– «Автомобільний транспорт»

– «Економіка»

– «Електроніка»

– «Журналістика»

– «Інженерія програмного забезпечення»

– «Інформаційні системи та технології»

– «Кібербезпека»

– «Комп’ютерні науки»

– «Комп’ютерна інженерія»

– «Маркетинг»

– «Менеджмент»

– «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»

– «Мікро- та наносистемна техніка»

– «Освітні та педагогічні науки»

– «Психологія»

– «Публічне управління та адміністрування»

– «Соціологія»

– «Телекомунікації та радіотехніка»

– «Транспортні технології».

Університет постійно тримає руку на пульсі головних подій в освітньому та науковому просторі. Зараз активно втілюються нові напрями підготовки такі, як ІТ-право, психологія, бізнес-аналітика. Економічні та гуманітарні дисципліни вивчаються з акцентом на подальше працевлаштування випускників у різних установах ІТ-сфери. За нами майбутнє!


Наша адреса: 65023, м. Одеса, вул. Кузнечна, 1,

Приймальна комісія ДУІТЗ, кабінет 108

(048)705-04-11

(048)705-04-13

Електронна адреса: admissions@suitt.edu.ua


Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости