П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Мер Одеси та віцемер Форталези провели онлайн зустріч: що обговорили

+ -
+2

Геннадій Труханов, мер Одеси, і Ельсіо Батіста, віцемер Форталези, провели важливу онлайн-зустріч, організовану за підтримки Повноважного Посла України в Федеративній Республіці Бразилія Андрія Мельника.

Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Під час діалогу обговорювалася співпраця між містами у різних сферах, особливо у гуманітарній. Труханов поділився серйозними викликами, які стоять перед Одесою внаслідок повномасштабної війни з Росією, звертаючи увагу на трагедії, які сталися внаслідок обстрілів, включаючи загибель дітей. Він висловив надію на підтримку та співпрацю з іншими країнами у боротьбі з агресією.

"На жаль, останнім часом наше місто дуже сильно обстрілюється Росією, нещодавно в нас загинуло 12 людей, 5 з яких діти. Коли увесь світ прагне розвиватися, спілкуватися, кохати, а ти бачиш, як з-під завалів дістають тіла мати з дитиною — це страшно. Тому зараз у нас інший погляд на життя, на той світовий устрій, який існує. Ми бачимо, що російська федерація нівелювала усі досягнення цивілізації. Ми раді дипломатичній дружбі з країнами цивілізованого світу. Мені хочеться, щоб увесь світ, у тому числі Фортелеза, знали, що відбувається в Україні й Одесі", - звернувся Геннадій Труханов до своїх бразильських колег. 

Батіста зі свого боку підкреслив спільність обох міст як приморських портових міст, виражаючи готовність підтримати Одесу в цей важкий час. Він також висловив надію на подальшу співпрацю та підтримку в боротьбі з агресією.

"Обидва наших міста приморські та портові - це нас об?єднує. Ми хотіли б налаштувати співпрацю в різних галузях. Я знаю, що ви багато втрачаєте у цій війні, ми це бачимо, тому хочемо висловити свою солідарність та наладити наші відносини, хочемо знати, чим ми можемо бути корисними. Ми віримо в те, що ви будете достатньо сильними, щоб перемогти", – зазначив пан Ельсіо Батіста.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости