П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Соратнику одеського мера подарували 21 об’єкт нерухомості: Всього в декларації подарунків на понад 87,6 мільйона

+ -
-2

Депутат Одеської міської ради від партії мера «Довіряй ділам» Василь Ієремія протягом 2022 року отримав подарунки на понад 87,6 мільйона гривень. Поміж іншого, депутату надарували 21 об’єкт нерухомості. Цікаво, що 18 об’єктів нерухомості депутату Єремії подарували за один день — 27 травня 2022 року. На додачу у депутата будуються дві квартири в ОАЕ. 

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір», посилаючись на дані декларації депутата за 2022 рік. Хто найбільше обдаровує депутата — читайте в цьому матеріалі. 

Всього у власності депутата протягом 2022 року з’явилося 28 нових об’єктів нерухомості. Протягом 2022 року, згідно з декларацією, Василь Ієремія заробив на підприємницькій діяльності, продажі рухомого та нерухомого майна 9 332 182 гривень. Понад 87,6 мільйона гривень він отримав, як подарунки у негрошовій формі. 

Серед «новинок» у декларації Ієремії за 2022 рік також два незавершених об’єкти будівництва. Це дві квартири в Об’єднаних арабських еміратах. Площа квартир, що будуються, складає 82.52 та 142,51 кв. метри. 

Нова нерухомість з’являлася в Ієремії те тільки завдяки даруванню. В декларації вказані також інші правочини. Всього серед нової власності соратника Труханова:

  • 8 квартир в Одесі, 
  • 5 нежитлових приміщень підвалу в Одесі 
  • 7 нежитлових приміщень без вказання поверху в Одесі, 
  • нежитлове приміщення 3 поверху в Одесі, 
  • нежитлове приміщення 4 поверху в Одесі, 
  • нежитлова будівля дитячого центру культури та спорту в Одесі, 
  • половина земельної ділянки в Одесі, 
  • 299/1000 частка квартири в Одесі,
  • половина нежитлової будівлі адміністративно-торгівельного центру в Одесі,
  • житловий будинок в Кароліно-Бугазі,
  • земельна ділянка в Кароліно-Бугазі. 

Серед нерухомості, власності на яку Ієремія набув до 2022 року дві земельні ділянки в Одесі, дві нежитлові будівлі в Одесі, частка у квартирі в Одесі, земельна ділянка на Одещині, два житлові будинки з господарськими спорудами на Одещині.  

У власності депутата три автівки, придбані раніше.

 

У 2022 році він додатково орендував ще три. 

 

Василь Ієремія є власником 4 юридичних осіб (ТОВ Технобіоніка, ТОВ Підприємство Брунса, ТОВ Сімейна інвестиційна компанія та ТОВ  «ДАБЛ ФЕНТЕЗІ»), а також співвласником «ЮНІК ІСТ МАРКЕТИНГ МЕНЕДЖМЕНТ КО», ТОВ Спорт та відпочинок та ТОВ Атіс 11. 

Також депутат є кінцевим бенефіціаром/контролером ТОВ БОМОНД, ТОВ ФАБРИКА ГОНЧАРНОЇ СПРАВИ, ТОВ БОНА МЕНТЕ та LIMITED LIABILITY COMPANIY UNIQUE EAST MARKETING MANAGMENT CO в Дубаї.  

Власності на мільйони гривень депутату у 2022 році надарували дві особи — Оніщук Ганна Трохимівна та Оніщук Володимир Федорович. Це його батьки. 

У 2021 році депутата обдаровували Оніщук Ганна Трохимівна на 35 268 928 гривень та Ковбас Ігор Павлович на 92 591 гривню. У 2020 році — Оніщук Ганна Трохимівна та Оніщук Володимир Федорович на 147 941 та 2 300 303 гривні відповідно. 

За даними аналітичної платформи You Control, Оніщук Ганна Трохимівна — мама Василя Ієремії. 

 

Вона також є головною бухгалтеркою та керівницею кількох підприємств, що належать депутату Василю Ієремії. І також співвласницею та ексспіввласницею кількох належних йому фірм. 

 

Оніщук Володимир Федорович батько депутата. Він також був або є і донині учасником сімейного бізнесу. 

 

Зауважимо, що згідно з декларацією за 2021 рік депутат Василь Ієремія заробив майже 9 мільйонів гривень та отримав подарунків в негрошовій формі на суму понад 35 мільйонів гривень. Грошових активів він мав на суму майже 19,6 мільйона гривень з яких 6 мільйонів дав в борг. 

Василь Ієремія став депутатом від партії «Довіряй ділам» у міській раді восьмого скликання. З 2015 року він був депутатом Одеської міської ради 7 скликання від Політичної партії «Опозиційний блок». А у 2010-2015 роках — депутатом міської ради 6 скликання від партії «Сильна Україна».

У 2006-2010 роках  був депутатом Одеської міської ради 5 скликання від «Опозиційного блоку «Не ТАК!». У 2002-2006 роках — депутатом Одеської міської ради 4 скликання від ГО «Одеська правнича ліга».

 

За даними руху «Чесно», був помічником нардепки Світлани Фабрикант у верховній раді 7 скликання.  ,

 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости