П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

5 причин почати їсти квасолю цієї зими: організм вам подякує

+ -
0


Скромна квасоля, яку легко знайти на прилавку будь-якого магазину, може бути більш корисною для вашого здоров'я, ніж ви навіть можете подумати. В ній надзвичайно багато корисних речовин, тож її точно варто додати до свого раціону.
Квасоля – це надзвичайно поживний продукт, який легко вас наситить. Окрім того, вона має досить нейтральний смак, що робить її ідеальним і ненав'язливим інгредієнтом для багатьох зовсім різних страв.ЦІКАВО 6 найкращих овочів для зменшення жиру на животі

Корисна для кишківника, серця та м'язів

Хочете зробити послугу своєму кишківнику? Додайте трохи квасолі до своєї тарілки.Оскільки квасоля в першу чергу забезпечує білок, вуглеводи та клітковину, вона приносить користь для здоров’я кишківника, серця та м’язів,
– поділилася докторка Меган Мейер.Вона переконана, що дотримання такої дієти – це один з найкращих способів покращити здоров'я вашого кишківника та допомогти своєму мікробіому.

Бобові багаті на калій

Квасоля також може стати для вас неймовірним джерелом важливих вітамінів та мінералів, зокрема і калію. Ця речовина потрібна для роботи м'язів та підтримання здорового артеріального тиску. Всього у 100 грамах квасолі ви знайдете близько 275 міліграмів калію, а це досить велика кількість, навіть порівняно з іншими багатими на цей мінерал продуктами, а саме шпинатом, картоплею та авокадо.

Квасоля багата на поживні речовини

У цьому продукту ви можете також відшукати і немало фосфору, а цей мінерал надзвичайно важливий для організму, адже він допомагає у формуванні кісток та зубів. Тож якщо ви хочете підтримувати енергію в тілі на високому рівні, квасоля також стане вам у пригоді.Міститься у квасолі також і залізо. Залізо потрібне організму для того, щоб виробляти гемоглобін – білок в еритроцитах, який буде переносити кисень по всьому тілу. Залізо також потрібне для того, щоб виробляти деякі гормони.

Квасоля може підвищити рівень енергії

Страждаєте від нестачі енергії? Спробуйте додати до свого раціону трохи квасолі. Завдяки вмісту магнію ви не тільки підживитеся, але і почуватиметеся більш енергійними.Річ у тому, що магній дуже сильно впливає на роботу і м'язів, і нервів, тож він буде незамінним для вашого організму. Окрім того, міститься у цьому неймовірному продукті і тіамін, вітамін групи В, що також відповідає за виробництво енергії та нових клітин.

В квасолі є антиоксиданти

Квасоля містить такі антиоксиданти, як поліфеноли, включаючи катехін, кемпферол і кверцетин,
– поділилася Мейер.


Антиоксиданти можуть захищати ваші клітини від пошкоджень та навіть знизити рівень раку, тож продукти з ними точно мають бути у вашому харчуванні.

Важливо! Цей матеріал має винятково загальноінформаційний характер і не може бути основою для встановлення діагнозу або медичних висновків. Публікації на сайті засновані на останніх актуальних і науково обґрунтованих дослідженнях у сфері медицини. Але якщо Вам потрібні встановлення діагнозу або медична консультація, обов’язково зверніться до лікаря.



Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости