П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Вініри та безметалева кераміка - і ваша мрія про ідеальну посмішку виповнилась!

+ -
0

Вініри та безметалева кераміка - і ваша мрія про ідеальну посмішку виповнилась! 

Безметалева кераміка – технологія, що посідає перше місце по естетичності, дозволяє з великою точністю імітувати натуральність здорового зуба і природний відтінок емалі.

Безметалева кераміка має кілька різновидів:

  • Пресовані керамічні коронки. Матеріал дозволяє точно передавати відтінки природної зубної емалі. Щоб зафіксувати такі протези не потрібно сильно обточувати зуби. Це великий плюс, оскільки вдається зберегти здоров'я використовуваних в якості опори зубів. Безметалева кераміка дуже високо естетична, міцна, але схильна до сколів, тому її використовують переважно для передніх зубів.
  • Безметалеві коронки з каркасом з діоксиду цирконію. Цирконій - матеріал білого кольору, який не видно через шар порцеляни. Має повну біосумісність, не викликає алергічних реакцій, запалень в тканинах. Зносостійкість таких виробів в кілька разів вище, ніж у металокераміки, що робить можливим їх використання для відтворення будь-якого сектору зубів - витримують будь-які жувальні навантаження. Мають довгий термін служби — близько 20 років.

Переваги безметалевої кераміки

Головною перевагою кераміки є те, що вона може імітувати тканину живого натурального зуба, його емалі та її здатність пропускати світло і відбивати його від тканин тканини, що глибше лежать. Подібний ефект відбиття світла у кераміки зберігається за будь-якого типу освітлення. На відміну від кераміки, металокераміка не має такої властивості, і вона буває дуже помітною на світлі. У звичайних умовах обидва варіанти коронок виглядають однаково.

Ще однією корисною властивістю кераміки є те, що вона може протистояти мікробам, барвникам і агресивним речовинам, хоча до механічного навантаження такі коронки мало стійкі. Однак, крихкість такої кераміки не означає, що кераміка м'якша за зубну емаль.

Якість керамічної коронки в першу чергу залежить від якості матеріалу, але не менш важлива і майстерність лікаря, який її встановлює. Справжній професіонал може так обробити керамічну коронку, що за своєю формою та текстурою вона повністю імітуватиме справжній зуб.

Вініри

Вініри – тонкі платівки, якими заміщається зовнішній шар зубів. За змістом самого слова, вініри – це «облицювання» зуба. Зазвичай вініри встановлюються на поверхню передніх зубів тоді, коли є їхня руйнація або зміна кольору.

Вініри відносять до одного з видів протезування. Пластини роблять із порцеляни або діоксиду цирконію, композитного матеріалу. Вони легкі та тонкі. Накладки підбирають за кольором та формою. Виготовлення фарфорових вінірів проводиться по зліпку зубів клієнта. Така технологія дозволяє досягти максимального прилягання та натуральності. Платівки акуратно встановлюють поверхню зуба з допомогою стоматологічного цементу.

Переваги вінірів

  • Фарфорові вініри мають ту перевагу перед іншими методами стоматологічної косметології, що вони надають зубу більш природного здорового вигляду. Причина цього – точніша імітація властивостей емалі – поверхневого шару зуба.
  • Порцеляновим вінірам не властива поява плям. Матеріал, з якого робляться такі вініри, характеризується гладкістю та непроникністю, внаслідок чого на його поверхні не утворюються плями чи помутніння. Емаль зуба дуже схильна до плям від тютюну, чаю, кави і вина.
  • Термін служби фарфорових вінірів, при правильному догляді за ними та регулярних профілактичних оглядах, може досягати десять років і навіть більше. Цей показник залежить, звичайно, від якості догляду за вініром.

Протезування за допомогою безметалевої кераміки є трохи дорожчим, ніж звична металокераміка, але з естетичних властивостей, терміну служби та комфорту і задоволеності пацієнта є 100% кращим варіантом протезування існуючим на сьогодні.

Сучасна стоматологія може зробити вашу посмішку ідеальною! Тому звертайтесь у стоматологічний центр МЕДГАРАНТ у Черкасах, кваліфіковані стоматологи допоможуть зробити вашу посмішку "голівудською".

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости