П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Потрощив близько ста могил на цвинтарі: жителю Білгород-Дністровщини винесли вирок суду

+ -
-1

У грудні минулого року в одному із сіл Татарбунарської громади на Білгород-Дністровщині молодик на підпитку потрощив 92 надгробки на місцевому кладовищі. Тепер, за вироком суду, наступні чотири роки він проведе за ґратами. Про це, із посиланням на обласну поліцію, повідомляє «Бессарабія INFORM».

Про інцидент, що стався на цвинтарі, поліцейським повідомив працівник кладовища.  У ході перевірки правоохоронці оперативно встановили правопорушника. Ним виявився місцевий житель.

У стані алкогольного сп’яніння молодик понад тиждень ходив на цвинтар, де руками та ногами трощив могильні плити. Загалом він пошкодив 92 надгробки.

За словами зловмисника, неприязних стосунків із родинами померлих він не мав, а свою поведінку пояснив тим, що роботодавець тривалий час не виплачував йому заробітну плату. Таким чином правопорушник «знімав стрес» та виплескував свої обурення й злість.

«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у нарузі над могилами, зокрема повторно, що передбачено частинами 1 та 3 статті 297 Кримінального кодексу України, та скерували обвинувальний акт до суду», – прокоментував тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Дослідивши надані поліцейськими докази, суд ухвалив вирок, яким визнав підсудного винним, та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости