П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Acer представила стратегію Conscious Technology, спрямовану на боротьбу з кліматичними змінами

+ -
0

На пресконференції в Дубаї корпорація Acer представила свою стратегію Conscious Technology, що передбачає свідому розробку й виготовлення продукції з турботою про майбутнє. На виставці, присвяченій кліматичним змінам, глядачам були представлені концепції нових технологій і продуктів.

Acer приєдналася до ініціативи RE100 і взяла на себе зобов’язання повністю перейти на використання електроенергії з відновлюваних джерел до 2035 року. До того ж організація висловила своє бажання звести до нуля рівень викидів від виробництва вже до 2050 року.

Acer прагне посилити позитивний вплив на довкілля, об’єднавши зусилля з іншими виробниками: 60% її ключових постачальників долучилися до ініціативи RE100 або визначили для себе науково обґрунтовані цілі (SBT) зі скорочення викидів вуглецю. Acer поставила собі за мету до 2025 року збільшити використання переробленого пластику у своїх комп’ютерах і моніторах до 20–30%; у 2022 році цей показник становив уже 17 %.

Розповідаючи про свої поточні проєкти, компанія Acer згадала, зокрема, лінійку Vero, продукти якої містять високий відсоток перероблених матеріалів, ініціативу Project Humanity, спрямовану на підвищення рівня екологічної обізнаності серед співробітників по всьому світу, а також платформу Earthion, яка заохочує працівників і постачальників корпорації об’єднувати зусилля й разом боротися з екологічними проблемами, створюючи інноваційні й інтегровані рішення.

Зобов’язавшись знизити рівень викидів до нуля, Acer активізує виробництво товарів у галузі накопичення енергії та пропонує різноманітні рішення: продукти як для побутового, так і для промислового застосування, засоби для будь-якого етапу виробництва та навіть енергетичні об’єкти, що встановлюються на стороні постачальника або користувача з метою полегшення енергетичного переходу. Компанія інвестує кошти в розвиток технологій для акумуляторних елементів, а тому розробила й представила власне рішення для накопичення енергії, що стане окрасою асортименту її продуктів.

Acer Conscious Technology

На виставці «Свідомі технології для кращого майбутнього» розповіли про поточні проєкти Acer, спрямовані на захист довкілля, і про технології, розроблені й виготовлені з турботою про майбутнє. Зокрема, в арт-кварталі Alserkal Avenue в Дубаї було представлено продукти й послуги, що відповідають чотирьом основним концепціям стилю життя.

  • Концепція роботи. Підписка на широкий асортимент сервісів Acer за запитом, що пропонує оновлення пакетів підписки, доступ до різноманітних послуг і можливість замовлення ремонтних робіт одним натисканням кнопки. Клієнти можуть стати активними учасниками процесу, подовжуючи термін служби свого цифрового пристрою і зберігаючи ресурси.
  • Концепція навчання. Комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, яке допомагає школам зменшити їх вуглецевий слід. Учні можуть відвідувати заняття в сприятливому для клімату середовищі, використовуючи відремонтовані ноутбуки й інструменти. Це допоможе прищепити їм правила свідомого використання ресурсів.
  • Концепція переміщення. Мережа мобільних станцій із зарядними центрами, швидкі електровелосипеди й електросамокати для комфортних подорожей, а також інструменти для поміркованого міського планування та прогнозування інфраструктури мікромобільності, що допомагають забезпечити доступ до транспорту для більшої кількості людей і розвивати інфраструктуру розумних міст.
  • Концепція життя. Сумісна з різноманітними пристроями система пропонує мобільну програму, яка дає змогу використовувати наявні й нові смарт-прилади, щоб убезпечити будинок від кліматичних змін. Завдяки цій програмі користувачі зможуть ефективно керувати енергоспоживанням свого господарства й сформувати чітке уявлення про розподіл енергії між домашніми пристроями.
Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости