П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Жителя Подільського району викрили на незаконному поводженні зі зброєю та зберіганні наркотиків

+ -
0

Незаконне поводження зі зброєю, зберігання наркотичних засобів та крадіжки: поліцейські викрили жителя Подільського району у кількох кримінальних правопорушеннях.

Зловмиснику вже повідомили про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це інформують у Подільському районному управлінні поліції.

На початку вересня до поліції надійшло повідомлення від жительки Балтської громади, що вулицею села прогулюється односельчанин з пістолетом. Поліцейські, що прибули за викликом, виявили нетверезого 23-річного молодика, який мав при собі зброю. 

Її вилучили та скерували на експертизу, яка показала, що то сигнально-шумовий пристрій, виготовлений промисловим способом, у який саморобним способом були внесені конструктивні зміни, та відноситься до категорії нестандартної гладкоствольної вогнепальної зброї, придатної до проведення пострілів. 


Громадянин пояснив, що придбав вже перероблений пістолет кілька років тому у столиці і зберігав вдома без передбаченого законом дозволу.

На підставі ухвали суду в домоволодінні правопорушника провели обшук, під час якого в підсобному приміщенні поліцейські виявили більше 120 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено – канабісуи. Зі слів фігуранта, він зірвав коноплі на околиці села, висушив, подрібнив і зберігав його для власного вживання.

Під час досудового слідства поліцейські також встановили причетність громадянина до скоєння майнових злочинів. Скориставшись неуважністю персоналу, він двічі викрадав з полиць місцевого супермаркету міцні алкогольні напої, завдавши матеріальних збитків торговельному закладу на суму більше 900 гривень.

Досудове слідство у цьому кримінальному провадженні триває.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости