П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

«Нібулон» запускає електронну реєстрацію транспорту на в'їзд в порт Ізмаїл

+ -
0

Логістичний підрозділ одного з найбільших операторів українського зернового ринку ТОВ СП «Нібулон» (Миколаїв) запровадив послугу електронної реєстрації транспортних засобів на філії «Бессарабська» в Ізмаїлі.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Новий чат-бот, який отримав назву LineUp NIBULON, дозволяє спланувати візит та вивантаження на філії «Бессарабська» з максимальною точністю.Функціонал рішення охоплює як потреби водіїв, які прямують до філії, так і диспетчерів підрозділу», – пояснюють у компанії.

Водії за допомогою сервісу можуть зареєструвати свою поїздку, відстежити чергу в Бессарабському відділенні, дізнатися кількість поїздок, запланованих іншими водіями на сьогодні/завтра, та отримати перепустку на в'їзд до Ізмаїла.

У «Нібулоні» обіцяють, що диспетчери відділень оформлятимуть перепустки в автоматизованому режимі, що дозволить обмежити їх видачу та контролювати потік транспорту поблизу відділення та на дорогах загального користування. Крім того, сервіс дозволить компанії управляти експортними потоками по культурах і штучно обмежувати потік автотранспорту з зерном, не запланованим до перевалки в певний період часу.

«Згодом, за результатами локальної промислової експлуатації, ми розраховуємо масштабувати рішення на всю мережу елеваторних комплексів і перевантажувальних терміналів «Нібулон», а також розширити функціонал до рівня планування не тільки дня, але й певного час на розвантаження», – резюмували в компанії.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости