П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі турист вбив одесита, який пустив його до себе переночувати

+ -
0

В Одесі поліція розслідує вбивство 48-річного місцевого жителя, який помер від ударів ножем в живіт. Повідомляється, що він прихистив у себе вдома пару туристів з Києва, яки витратили всі гроші і не мали де переночувати. У підвалі на Деволанівському узвозі нові знайомі почали розпивати спиртні напої. Під час застілля гостю не сподобалося, як хазяїн дивиться на його дівчину і вони почали сваритися. Одесит пішов до себе в кімнату, а 37-річний гість взяв ніж та вирішив розібратися. В кімнаті потерпілого відбулася драка, під час якої гість зарізав його.

Після чого туристи пішли спати до себе в кімнату, а наступного дня виявив потерпілого без ознак життя. Зловмисник позбувся знаряддя злочину і втік разом з жінкою до Києва. Тіло загиблого за кілька днів побачив у вікні випадковий перехожий та повідомив про це у поліцію. Як повідомили у судмедекспертизі, одесит помер унаслідок колото-різаних поранень черевної стінки та печінки.

Протягом доби в поліції встановили особу правопорушника, розшукали і затримали його у Києві. Йому повідомили підозру по ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого. Йому загрожує до 10 років тюрми. В поліції не повідомляється інформація про жінку, яка може бути як свідком, так і соучастницею.

Більше у Telegram 

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости