П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Суд відпустив на волю мешканця Ізмаїла, який під час сварки ударом ножа ледь не вбив людину

+ -
0

Подія сталася ще на початку поточного року, однак судовий розгляд справи завершився лише декілька днів тому. Чому суд відпустив чоловіка, який ледве не вбив товариша, на волю та за яких обставин сталася різанина, дізнавалася «Махала» з судового реєстру.  

Обидва чоловіки – підсудний та потерпілий – прийшли у гості до свого знайомого. Оскільки між ними давно були натягнуті стосунки, то дружні посиденьки не вдалися – хтось комусь щось не те сказав, розпочалася сварка, яка раптово переросла у бійку.

У стані, як він стверджує, афекту, мешканець Ізмаїла дістав ніж та завдав їм підлий удар супернику у спину, він чого чоловік впав та почав стікати кров’ю. Свідки цієї бійки викликали поліцію та швидку допомогу. Слід зазначити, що ніж він не схопив раптово десь зі столу – чоловік приніс його з собою. Навіщо? Це він пояснити не зміг…

Пораненого чоловіка із тяжким тілесним ушкодженням у вигляді колото-різаного проникаючого поранення задньої стінки грудної клітки праворуч з пошкодженням внутрішніх органів госпіталізували до лікарні. 

Наступного ж дня підсудний усвідомив, що він накоїв, та зрозумів, що за це можна років на п’ять сісти за ґрати. Тому, щоб якось реабілітуватися, він почав надавати потерпілому матеріальну допомогу. 

На суді чоловік запевнив, що усвідомлює небезпеку вчиненого ним діяння та запевнив суд, що у майбутньому не допустить таких вчинків. 

Суд вислухав підсудного та вирішив звільнити його від відбування покарання. Замість п’яти років в’язниці чоловіку призначено іспитовий строк тривалістю у два роки.

Сподіваємося, що він дійсно усвідомив скоєний ним злочин та не накинеться ще на когось з ножем. Адже наступний такий замах на життя може закінчитися трагедією.

Більше у Telegram 

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости