П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Хотів заробити 2,5 тисячі гривень, а отримав тюремний строк: іноземець постав перед судом за розповсюдження наркотиків

+ -
0

Чоловік мав розкласти так звані «закладки» ще й на території міста Болград, однак не встиг – його викрили правоохоронці. Про це «Махала» дізналася з вироку Болградського суду.

Громадянин Республіки Молдова в інтернеті випадково натрапив на оголошення про роботу кур’єром. Гроші йому були потрібні, а умови праці здалися неважкими, тому він написав «роботодавцю».

Надавач оголошення пообіцяв підсудному швидкий дохід за розповсюдження наркотичних речовин. Трохи повагавшись, чоловік погодився та наступного ж дня вирушив за товаром до міста Ізмаїл, де у металевому електричному щітку знайшов близько 50 пакетиків по 0,5 гр з психотропною речовиною, які йому залишив «друг з інтернета».

Ці пакетики, згідно з договором між спільниками, він мав  розповсюдити шляхом «закладок» на території Ізмаїла та Болграда. За кожну «закладку» він мав отримати по 50 гривень.

Розклавши більшість згортків на території Ізмаїла, чоловік вирушив на попутному автомобілі до Болграду, щоб там продовжити свою діяльність. На заваді чоловіку став блокпост – під час проходження контролю працівники райвідділу поліції знайшли у іноземця 9 пакетиків з наркотичною речовиною. Чоловіка заарештували на місці.

На суді чоловік розповів, що він проживає у місті Вулканешти. Раніше кілька разів вживав наркотичні речовини, але не систематично. На оголошення про роботу наркокур`єром потрапив випадково у месенджері «Сигнал».

У скоєному чоловік розкаявся та пообіцяв більше таким не займатися.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Крім того, чоловік сплатить на користі держави судові витрати за проведення судових експертиз у розмірі 4302 грн.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости