П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

На Одещині обвал живцем поховав 10-річного хлопчика: все, що відомо про трагедію

+ -
0

Через кілька годин після зсуву за кілька метрів від місця трагедії пляж знову заповнений відпочивальниками з дітьми.

На Одещині під час обвалу кручі на дикому пляжі загинув 10-річний хлопчик. Медики з рятувальниками, які прибули на виклик, не встигли врятувати дитину - хлопчика засипало землею. Поліція розслідує справу за двома статтями.

Чому сталася трагедія і чи можна було їй запобігти, з'ясовував кореспондент ТСН Сергій Осадчук.

Трагедія трапилася в селі Фонтанка, яке лише за 3 кілометри від Одеси, де берег височіє над морем. Хвилі тут методично підточують глиняні схили і зсуви в селі трапляються вже не вперше. Попри заборону купання і контроль на офіційних пляжах, люди їдуть на дикі схили, ігноруючи небезпеку.

Цього разу в небезпеці опинилися 2 родини зі спального району Одеси.

Ранковий вітер здіймав на морі велетенські хвилі. Вони доходили аж сюди, до середини пляжу, і люди, які тут відпочивали, відсунулися ближче до пагорбу. В якийсь момент почули потужний звук - і велика частина землі просто обвалилася сюди.

Євген засмагав поряд із місцем, де стався зсув ґрунту. Чоловік каже, лише почув звук, схожий на вибух, як його з подругою огорнула хмара пилу. Коли він розвіявся і Євген побачив, що сталося, то разом з іншими відпочивальниками кинувся на допомогу. Відкопували людей дерев’яними палками, парасольками від сонця і просто голими руками.

"Почали люди кричати, що там є хтось під завалами, я підбіг, ми почали розкидувати - і побачили першого хлопця", - розповідає відпочивальник Євген Скульниченко.

Через 15 хвилин приїхали рятувальники і кінолог із собакою. Як згодом розповіли в поліції, на цьому місці перед зсувом відпочивали 2 родини з трьома дітьми. Після обвалу двом із них і дорослим вдалося вибратися з-під уламків. А от десятирічний хлопчик лишився під завалами через тяжкі травми.

"Він біля каменю лежав і якраз на нього впало. Він ще якісь признаки життя давав, але уже все", - пригадує очевидець.

Не могли врятувати дитину й медики, які прибули прибули на місце трагедії. Попри це, вже за кілька годин після зсуву за кільтка метрів від нього вже знову було повно відпочивальників із дітьми. Кажуть, не бояться ні мін, які море регулярно приносить на одеське узбережжя, ні каміння, що височіє над головами.

Страшно. Дійсно страшно. Але сидимо. Ну це моя дитина, яку мені Бог дав і за яку я готовий відповідати… я буду стояти сам підпирати руками", - каже один із відпочивальників.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости