П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Захоплювався російською армією: поплічник кремля з Ізмаїльського району опинився на лаві підсудних

+ -
0

Попри збройну агресію росії та страшні злочини армії рф на території України, в Ізмаїльському районі правоохоронні органи продовжують викривати любителів “руського міра”. Цього разу на лаві підсудних опинився уродженець села Приозерне Кілійської громади, який працює охоронцем в СВК “Маяк”. Чоловік у період з 30 березня по 25 серпня 2022 року, знаходячись за місцем свого проживання, маючи умисел на виправдовування збройної агресії російської федерації проти України, розпочатої у 2014 році, глорифікацію її учасників, шляхом розповсюдження необмеженому колу осіб у Інтернет мережі, використовуючи свій смартфон, здійснив вхід у соціальну мережу «Однокласники» через аккаунт та поширив провокативні публікації.

Наведемо декілька дописів мешканця Кілійщини мовою оригіналу.

«Хохлы, с упоением обстреливающие Донецк, удивляются прилетам по Киеву. Люди добрые, объясните этим дегенератам, что между этими явлениями есть прямая взаимосвязь».

«Путин присвоил звание Героя России уроженцу Тувы, разведчику, старшому сержанту 55 отдельной мотострелковой бригады Мергену Донгакую. Он пробрался в стан врага и ножом зарезал 34 националиста из охраны и освободил пленных российских солдат: около 60 бойцов из Чечни и 40 человек разной национальности. Хотелось отметить, тувинец, при проведении этой сложной спасательной операции в тылу врага действовал один. Вот это действительно Герой! Браво».

Кілійській райсуд затвердив угоду від 18 травня, укладену між прокурором відділу нагляду за додержанням законів регіональним органом безпеки Одеської обласної прокуратури та обвинуваченим у присутності, про визнання винуватості у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 436-2 ч. 2 КК України, що передбачає п’ять років позбавлення волі без конфіскації майна.

Проте, у відповідності до вимог ст. ст. 75, 76 КК України, суд звільнив чоловіка від відбування призначеного покарання, якщо він протягом двох років випробувального терміну не скоїть нового злочину та виконає покладені на нього зобов’язання.


Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости