П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Продажна голова чи несплячий агент кремля?

+ -
0

Дев'ять років війни... Дев'ять років росія намагається силовим шляхом захопити Україну. Але набагато більше років триває інформаційна війна Росії проти України. І за для досягнення інформаційної переваги росія використовує різні технології та методи, від фейків до підміни понять, від маніпуляцій до шантажу та відвертих підкупів публічних особистостей або використання «сплячої агентури».


Величезна частина інформаційної пропаганди Росії спрямована на посилення антиукраїнських настроїв, на розкол суспільства на різні протиборчі групи, а найголовніше на протистояння керівництва країни з народом і як результат дискредитації військово-політичного керівництва перед своїм народом та закордонними партнерами.

І сьогодні, коли весь цивілізований світ об'єднався в підтримці та допомозі Україні в її боротьбі проти військової агресії росії, а останню обклав санкціями й змусив до ізоляції кремль почав активно використовувати своїх сплячих агентів і продажні «розмовляючі голови».

До якої категорії віднести тих, хто на публіку розповідають які вони патріоти та борці за правду, а насправді просувають проросійську риторику та розганяють «зраду»?


Напевно, під кожного такого кремлівського хрещеника є своє визначення та компетентні органи справно документують та відстежують цих продажних недомірків.

І зрозуміло, що будь-яка розсудлива людина адекватно і всебічно оцінює будь-яку ситуацію, у тому числі й щодо закупівлі зброї та боєприпасів, про військову допомогу Західних партнерів, без якої Україна не змогла б так успішно протистояти російському агресору.

А люди які намагаються трясти інформаційне поле розповсюдженням «зрада» і одержують за це російські рублі, окрім зневаги українського суспільства отримають ще й реальний тюремний термін ув’язнення.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости