П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Подяка за врятоване життя

+ -
+1

Війна внесла корективи в усі сфери нашого життя, виявила здібності та надзвичайні якості фахівців. Особливо це стосується лікарів. Вони й раніше були готові швидко прийти на допомогу пацієнту у найтяжкій ситуації. Але зараз вони проводять унікальні та небезпечні операції майже щодня.
Друге життя отримав Володимир Рибак завдяки своєчасному хірургічному втручанню лікарів. Дві складні операції на серці провели завідувач кафедрою внутрішньої медицини №1 з курсом серцево-судинної патології Одеського національного університету, доктор медичних наук, професор Юрій Карпенко, та завідувач відділенням торакальної хірургії Одеської обласної клінічної лікарні Сергій Агєєв.

 
«Хочу висловити велику подяку лікарям, які врятували мені життя, повернули можливість займатися улюбленою справою, рідною домівкою. І хоча мої онуки тепер називають з посмішкою мене «термінатором» за серце, що працює завдяки дуже вчасно установленому кардіостимуляторові, але ж моє серце працює, я живу», - розповів Володимир Рибак.

14 лютого 2023 року його серце фактично зупинилося. І Володимир мав всі шанси не відзначити 60-річний ювілей, якби не самовідданість та професіоналізм Юрія Івановича Карпенка, Сергія Вікторовича Агєєва та всієї команди медиків. «Дуже дружній, приязний колектив відділення торакальної хірургії. Особлива подяка хірургу відділення Нєткачеву Вадиму Олеговичу. Якби не складна операція, можна було б сказати, що провів дні на курорті з чемним та професійним медичним персоналом – від лікаря до помічника медичної сестри. Колектив високо професійний, відділення забезпечене всіма необхідними медикаментами та обладнанням», - відзначив Володимир Володимирович.

 
У відділені торакальної хірургії Одеської обласної клінічної лікарні під керуванням Сергія Вікторовича Агєєва 10 та 17 лютого були проведені дві вкрай складні операції з вилучення осколків і врятували життя двох поранених військовослужбовців. 10 лютого операційна бригада витягнула кілька осколків, які перебували біля серця 23-річного захисника. Друга операція відбулася 17 лютого. Із грудної клітки іншого воїна хірурги дістали осколок гранати. За час війни у відділені торакальної хірургії проведено більш ніж 150 складних операцій поранених захисників. І все це - паралельно головному напрямку діяльності лікарів-хірургів Одеської обласної клінічної лікарні.

 
«Хочу сказати, що в нас склалася дуже погана традиція – лаяти та нарікати на лікарів. Але ж коли нас долають хвороби, ми йдемо за допомогою до них. Та чомусь потім дуже мало хто каже «дякую». Так от, хочу зазначити, що наші лікарі фахівці своєї справи з великої букви. Велика їм шана за тяжку та дуже часто знецінену справу», - подякував Володимир Рибак.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости