П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Від Великого Крадівництва до «моряк не мамонт – не вимре»

+ -
0

30 січня під новорічну ялиночку було прийнято Постанову Кабміну #1499, яка приведе Україну в чорний лист IMO внаслідок чого українські моряки залишаться без заробітку.
Протягом 11 місяців цю корупційну, на думку багатьох моряків, Постанову проштовхував Юрій Васьков, а активну участь у її підготовці брав екс-заступник міністр інфраструктури Роботньов (судимий за державну зраду). Більше того, сама ухвала була написана Роботєвим за вказівками Васькова.

Мета Постанови – перейти до «дідівського» паперового способу. Це коли моряки займатимуть черги з 4 ранку для подання документів, а о 7 ранку їх забиратиме військкомат. За «дистанційну» подачу чиновники збиратимуть данину.
Крім того, всупереч Конвенції, міністерству буде надано можливість брати членами державних комісій випускників морських вишів (відсутні вимоги до кваліфікації члена ДКК, крім профільної освіти).
Тобто людина, яка не працювала море взагалі або хоч трохи працювала третім помічником капітана, зможе оцінювати і підтверджувати кваліфікацію та професійний рівень дійсного капітана далекого плавання. Таким чином, діти чиновників розпочнуть свою кар'єру з усного оцінювання кваліфікації капітанів та механіків, які за таких непростих часів забезпечують існування продовольчих ланцюжків та зберігають, ризикуючи життям, світову продовольчу безпеку.
Як кажуть, моряк – не мамонт, не вимре, іронізують самі моряки. А міністерство інфраструктури й надалі набиватиме свої кишені «валютною виручкою» громадян України.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости