П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Справа «століття» про 120 кілограмів кокаїну розвалюється у суді

+ -
+1

Як повідомляє редакція «Альтернатива.орг», редактори якої уважно пильнують за перебігом подій у кримінальному провадженні щодо чотирьох громадян Ізраїлю у контрабанді в Україну 122 кг кокаїну, яке слухається Суворовським районним судом міста Одеси - справа повністю розвалюється у суді. А причина банальна – фальсифікація матеріалів кримінального провадження.

03.08.2022 року начальник сектору боротьби з контрабандою наркотичних засобів Південного регіонального управління державної прикордонної служби Воронов Ігор Олегович, надав свідчення, що супроводжував цей вантаж Ізраїлю Мулаєв Міхаель, який безперешкодно виїхав з території України 15 вересня 2020 року, а також засвідчив (точніше за версією редакції збрехав, щоб себе ж не викрити у незаконності дій) що вони нікого не затримували у приміщенні.

Сьогодні, у контрабанді звинувачують чомусь інших чотирьох громадян Ізраїлю, які на момент прибуття вантажу та його розмитнення навіть не були на території України.

10.08.2022 року надав свідчення Білоус Леонід Павлович, колишній директор підприємства на якому зберігався верстат, та в якому, по версії слідства, виявили 122 кілограма кокаїну.

Леонід Павлович розповів усю правду про «законність», а правильніше беззаконність, як вважає редакція, дій правоохоронців, а саме повідомив суду, що папірець, який слідство вважає підставою проникнення до приміщення був написаний ним під диктовку слідчого лише через 3 тижні після фактичного проникнення.

Так, обшук, при якому було виявлено 122 кілограми кокаїну не був санкціонований судом, а проводився ніби за згодою власника приміщення (тією якої не було)!Не маючи належної санкції на обшук слідчі СБУ подались до Приморського районного суду м.Одеси за легалізацією даної слідчої дії.

Але, як встановив адвокат Шепітко Григорій Іванович, спершу слідчим суддею Дерусом Анатолієм Володимировичем була постановлена ухвала про відмову у легалізації, але вже через два дні він передумав та переписав свою ухвалу. Обидві ухвали зберіглися.

І це ще не саме цікаве, фактичне проникнення до приміщення відбулось о 17:20 год, 24.10.2020 року, але до 20:41 год відеофіксація подій була повністю видалена.

За офіційною версією слідства обшук було розпочато о 20:41 год, але вже о 20:07 год офіційна пресслужба Державної прикордонної служби прозвітувала громадськість про виявлення партії в понад 120 кілограмів кокаїну.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости