П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Фонд держмайна шукає нового керівника порту у Вилковому

+ -
0

Фонд державного майна України оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора державного підприємства «Морський торговельний порт Усть-Дунайськ». 

Відповідне оголошення міститься на сайті фонду.

Конкурс має відбутися 13 квітня. Кандидат повинен мати вищу освіту, досвід роботи на керівних посадах на підприємствах будь-якої форми власності або на будь-якій держслужбі не менше трьох років. Вільне володіння державною мовою, знання іноземних мов є перевагою.

Переможець не має входити до керівного складу, не бути членом наглядової ради підприємства, іншої господарської організації, які є основними постачальниками, надають послуги, або банку, що співпрацюють з ДП "МТП Усть-Дунайськ".

Нагадаємо, Фонд держмайна України планує приватизувати ДП "Усть-Дунайський морський торговельний порт" у першому кварталі 2022 року.

Міністерство інфраструктури України у 2022 році планує провести чотири або шість концесійних конкурсів у Чорноморському, Одеському, Ізмаїльському та Бердянському морських портах.

Проведення концесійних конкурсів у Бердянському та Ізмаїльському портах у першому півріччі допомагає консультант Ernst&Young, який по Бердянському порту працює спільно ще й з Egis, йдеться у документах.

Заступник міністра висловив упевненість, що після передачі за підсумками пілотного конкурсу морського порту "Ольвія" 1 грудня в концесію на 35 років дочірньої катарської компанії QTerminals і очікуваної до кінця року передачі в концесію "Рісоїл-Херсон" Херсонського порту наступні проєкти будуть реалізовуватися значно швидше.

У грудні цього року очікується оголошення пілотного конкурсу на оренду на 49 років причалів №7, №8 та №9 порту Чорноморськ, які будуть реконструйовані за рахунок орендаря. 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости