П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Стало известно, за что одесские медики получают дополнительные деньги

+ -
0

Заохочувальні виплати працівникам медичних закладів Одеської міської територіальної громади, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19 за січень-вересень 2021 року.

У січні — вересні 2021 р. з боку керівництва Одеської міської ради вживалися заходи щодо забезпечення працівників закладів охорони здоров’я, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, належним рівнем заробітної плати.

  1. За рахунок коштів бюджету Одеської міської територіальної громадиу січні — вересні 2021 року здійснювалося надання щомісячних муніципальних виплат працівникам закладів охорони здоров’я міста Одеси, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації гострої респіраторної хвороби COVID-19 (в розмірі від 3,0 до 10,0 тис. грн залежно від фаху та посади) та щомісячних додаткових виплат до заробітної плати у розмірі до 300 % посадового окладу працівникам мобільних медичних бригад комунальної установи «Центр невідкладної медичної допомоги».

Фінансування витрат за цим напрямком за рахунок коштів Одеської міської територіальної громади відбувається своєчасно та у повному обсязі. За січень-вересень 2021 року на проведення зазначених виплат спрямовано 60 676,1 тис. грн (у т.ч. січень – 9 214,5 тис. грн для 1 352 отримувачів; лютий – 5 957,8 тис. грн для 1 191 отримувача; березень – 7 444,8 тис. грн для 1 247 отримувачів; квітень – 8 103,3 тис. грн для 1 387 отримувачів; травень – 12 167,3 тис. грн для 1444 отримувачів; червень – 6 008,1 тис. грн для 1033 отримувачів, липень – 2 993,2 тис. грн для 437 отримувачів; серпень – 4 210,2 тис. грн для 801 отримувача; вересень -4 577,0 тис. грн. для 856 отримувачів).

Згідно із розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 від 01 червня 2021р. №45 «Про визначення переліку закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2», до переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19 у м. Одесі, з 01 червня 2021 року належать:
• КНП «Міська клінічна інфекційна лікарня»;
• КНП «Міська лікарня №5»;
• КНП «Дитяча міська клінічна лікарня №3».

Розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, від 25 вересня 2021р. №56, вищевказані медичні заклади залишаються опорними лікарнями, які продовжуватимуть забезпечувати інфекційну готовність на постійній основі.

Інші, так звані лікарні «другої хвилі», залучаються до надання медичної допомоги пацієнтам з COVID-19 і будуть або виключатися з мережі, у разі зниження показників захворюваності, або розширюватися за рахунок лікарень «третьої хвилі» (за необхідності). Закладом охорони здоров’я «другої хвилі» визначено КНП «Пологовий будинок №2», закладом «резервної (третьої) хвилі» — КНП «Міська клінічна лікарня №1».

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости