П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Активісти ГО «Стоп корупції» звернулись до кадрової комісії щодо атестацii одеських прокурорів

+ -
0

Два одеські прокурори Тілік та Чечітко отримали від Одеської міськради по квартирі та додатково по грошовій винагороді щомісяця. Так правоохоронців відзначили за «професійність». Прокурори на замовлення кримінального авторитета Володимира Галантерника добились обвинувачення у кримінальних справах для керівництва ПП «Ремерцентр». Ця фірма брала участь у будівництві системи «Глибоководний випуск».

Система готова і справна, а з фірмою так і не розплатились за роботу. Про причетність до справи прокурорів стало відомо активістам ГО «Стоп корупції». Вони звернулись до кадрової комісії, яка займається атестацією прокурорів регіональних прокуратур.

«Отримавши інформацію про багатомільйонні боргові зобов’язання держави перед ПП «Ремерцентр», кримінальний авторитет Одеси Володимир Галантерник домовився з керівництвом прокуратури Одеської області про заволодіння активами зазначеного підприємства шляхом незаконного кримінального переслідування його власників та працівників.
Керівництво прокуратури Одеської області, з метою реалізації домовленостей з Галантерником, доручило слідчому прокуратури Одеської області Чечітку О.А. та прокурору відділу прокуратури Одеської області
Тіліку Р.Г. у будь-який спосіб притягнути до кримінальної відповідальності та арештувати керівників ПП «Ремерцентр» і засновника вказаного підприємства Тарпана Р.С., з метою схиляння їх до переоформлення належних Тарпану Р.С. корпоративних прав на підконтрольних Володимиру Галантернику осіб.
Слідчий Чечітко О.А. та прокурор Тілік Р.Г., на виконання вказівок керівництва, під час розслідування кримінального провадження №42014160000000101 безпідставно повідомили про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів Тарпану Р.С. та іншим п’ятнадцятьом особам, після чого розпочали фальсифікувати докази їхньої вини у вчиненні інкримінованих злочинів.
За виконання незаконних вказівок прокурора області та побажань Володимира Галантерника щодо заволодіння активами ПП «Ремерцентр», прокурор Тілік Р.Г. та слідчий Чечітко О.А. одержали від Одеської міської ради по квартирі, щомісячно їм виплачується додаткове неофіційне грошове винагородження», — зазначають у своєму зверненні активісти ГО «Стоп корупції».

Активісти звернулись до атестаційної комісії через зашкварених прокурорів Чечітка та Тілика. Фото: СтопКор.   

Зазначимо, що в Одесі для покращення екологічної ситуації та запобігання руйнуванню дамби Хаджибейського лиману проводилися роботи з будівництва системи відводу стічних вод від станції біологічного очищення «Північна».

Завершальним етапом системи відводу стічних вод є будівництво трубопроводу «Глибоководний випуск», за допомогою якого стічні води від станції біологічного очищення «Північна» відводитимуться на 4 км в море та розсіюватимуться там. Зазначена технологія є визнаною у світі та створює мінімальний вплив на довкілля регіону.

Роботи з будівництва об’єкта «Глибоководний випуск» виконувалися
ПП «Ремерцентр».

Згідно з затвердженим Кабінетом Міністрів України проєктом, вартість будівництва об’єкту «Глибоководний випуск» склала 585 000 044 грн.
Водночас ПП «Ремерцентр» зобов’язалося збудувати вказаний об’єкт за 575 450 910 грн.

Роботи з будівництва об’єкту «Глибоководний випуск» виконані на 95 відсотків, на загальну суму 567 191 041,4 грн.

Заборгованість держави перед ПП «Ремерцентр» за виконані роботи  складає понад 177 мільйонів гривень.

Наявність заборгованості перед ПП «Ремерцентр» підтверджена рішеннями Господарського суду міста Києва від 10.12.2014 у справі № 910/19328/14 та від 01.12.2014 у справі  №910/19256/14, які залишені в силі Київським апеляційним господарським судом та Вищим господарським судом України.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости